دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - نسخهی قابل چاپ |
دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - AminKho - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ق.ظ
سلام دوستان من علوم بهشتی و امیرکبیر رو میارم. آیا رشته دانش تهران ازنظر اپلای و آینده ی کاری ارزش داره بالاتر از علوم بهشتی و امیرکبیر بزارم؟؟ |
RE: دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - AminKho - 02 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ
علوم بهشتی رو با ۹۳ میارم و دانش تهران رو هم با ۱۴ و یکم شانس ممکنه بیارم برای من امکان اپلای و یکم آینده کاری مهمه. کدوم یک از این دوتا رو بالاتر بزارم؟ لطفا یکی جواب بده |
RE: دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - snskn - 02 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط: علوم بهشتی رو با ۹۳ میارم و دانش تهران رو هم با ۱۴ و یکم شانس ممکنه بیارممن نظر خودمو میگم ولی شما خودت تصمیم بگیر تا جایی که من میدونم علوم گرایش هایی مثل سیستم های هوشمند و.. داره و میتونین برید تو فیلدهای هوش مصنوعی کار کنید و من اگه بودم اینارو میزدم تا یه رشته ای که شاید ۱۰ سال دیگه خودشو نشون بده و روی کار بیاد موفق باشید |
RE: دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - AminKho - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: من نظر خودمو میگم ولی شما خودت تصمیم بگیر مرسی ممنون . پس پایینتر از بهشتی و بالای گرایش نظریه محاسبه میزارم |
دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - newwink - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ
نظر شخصی من دانشگاه تهرانه، چون اساتید و شهرت اسمی که داره بهتر از امیر و بهشتیه. |
RE: دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - AminKho - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ)newwink نوشته شده توسط: نظر شخصی من دانشگاه تهرانه، چون اساتید و شهرت اسمی که داره بهتر از امیر و بهشتیه. یعنی حتی باوجود اینکه دانش کاملارشته ی نوپایی هستش برم تهران و بازم بهتر از علوم بهشتی میشه اپلای گرفت ؟ |
دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - newwink - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ب.ظ
دانش روی الگوریتم ها بیشتر کار میکنه، من به گرایش و زمینه ای که میخواد کار بشه بیشتر نگاه میکنم تا صرفا اسم رشته امیر کبیر هم تو هوش و مهندسی نرم افزار قویه نه علوم . |
RE: دانش تهران یا علوم امیرکبیر و بهشتی؟ - ۰۰۱۷ - ۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۱ ب.ظ)AminKho نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ)newwink نوشته شده توسط: نظر شخصی من دانشگاه تهرانه، چون اساتید و شهرت اسمی که داره بهتر از امیر و بهشتیه. من این مدت رو دانش خیلی تحقیق کردم به نظرم علوم رو برو بهتره. خیلیا منصرفم کردن از جمله یه دانشجوی خوده دانشگاه تهران |