تالار گفتمان مانشت
باز هم انتقال سایت! - نسخه‌ی قابل چاپ

باز هم انتقال سایت! - admin - 05 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ

سلام

دوستان توی رای گیری قبلی دیتا سنتر caro رای اول رو آورد و همه موافقش بودن. می خواستم باز هم با شما مشورت کنم در این زمینه.
ما می تونیم کلاً سرورمون رو از ایران تهیه کنیم و در این صورت سرعت دسترسی کاربرای ایرانی به شدت می ره بالا و قطعی اینترنت هم اثری روی فعالیت سایت نخواهد داشت.
البته من به up-time سرورهای ایرانی اعتماد ندارم. باز بهتره که یه رای گیری بکنیم تا نظر شما رو بدونیم.

RE: باز هم انتقال سایت! - sina_n - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  سلام

دوستان توی رای گیری قبلی دیتا سنتر caro رای اول رو آورد و همه موافقش بودن. می خواستم باز هم با شما مشورت کنم در این زمینه.
ما می تونیم کلاً سرورمون رو از ایران تهیه کنیم و در این صورت سرعت دسترسی کاربرای ایرانی به شدت می ره بالا و قطعی اینترنت هم اثری روی فعالیت سایت نخواهد داشت.
البته من به up-time سرورهای ایرانی اعتماد ندارم. باز بهتره که یه رای گیری بکنیم تا نظر شما رو بدونیم.

به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست

RE: باز هم انتقال سایت! - yasemi - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ

(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط:  به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست

نظر شما تلخ اما تا حدودی درستهHuh

RE: باز هم انتقال سایت! - sina_n - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ق.ظ

(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط:  
(06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط:  به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست

نظر شما تلخ اما تا حدودی درستهHuh

خودمم قبول دارم خیلی تلخه ولی حقیقته

RE: باز هم انتقال سایت! - Soheil - 06 مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ ق.ظ

(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  سلام

به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست
بابا مگه قراره تو سایت چیکار کنیم، همین که سرعت دسترسیش بهتره خوبه دیگه، کاربر خارجی هم که نه داریم نه میخوایم!

باز هم انتقال سایت! - admin - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ

من هم فکر می کنم شاید سرویس داخل ایران باشه بهتر باشه. الان افرانت دیتا سنتر خوبی تهیه کرده و سرعتش هم خوبه به نسبت.

RE: باز هم انتقال سایت! - asemani - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۱ ب.ظ

من کاملا موافقم Smile

باز هم انتقال سایت! - samanium - 12 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ق.ظ

به نظر میاد سرعت دسترسی بالاتر انتقال به سرور داخلی رو منطقی میکنه !
نظر خوبیه

باز هم انتقال سایت! - admin - 12 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ب.ظ

دوست عزیز خیلی وقته که مانشت اومده روی سرور داخلی.
این مطلب بسته می شه!