باز هم انتقال سایت! - نسخهی قابل چاپ |
باز هم انتقال سایت! - admin - 05 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان توی رای گیری قبلی دیتا سنتر caro رای اول رو آورد و همه موافقش بودن. می خواستم باز هم با شما مشورت کنم در این زمینه. ما می تونیم کلاً سرورمون رو از ایران تهیه کنیم و در این صورت سرعت دسترسی کاربرای ایرانی به شدت می ره بالا و قطعی اینترنت هم اثری روی فعالیت سایت نخواهد داشت. البته من به up-time سرورهای ایرانی اعتماد ندارم. باز بهتره که یه رای گیری بکنیم تا نظر شما رو بدونیم. |
RE: باز هم انتقال سایت! - sina_n - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست |
RE: باز هم انتقال سایت! - yasemi - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط: به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست نظر شما تلخ اما تا حدودی درسته |
RE: باز هم انتقال سایت! - sina_n - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط:(06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط: به نظر من که هیچ چیز ایرانی قابل اعتماد نیست خودمم قبول دارم خیلی تلخه ولی حقیقته |
RE: باز هم انتقال سایت! - Soheil - 06 مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط:بابا مگه قراره تو سایت چیکار کنیم، همین که سرعت دسترسیش بهتره خوبه دیگه، کاربر خارجی هم که نه داریم نه میخوایم!(05 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام |
باز هم انتقال سایت! - admin - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ
من هم فکر می کنم شاید سرویس داخل ایران باشه بهتر باشه. الان افرانت دیتا سنتر خوبی تهیه کرده و سرعتش هم خوبه به نسبت. |
RE: باز هم انتقال سایت! - asemani - 06 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۱ ب.ظ
من کاملا موافقم |
باز هم انتقال سایت! - samanium - 12 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۲ ق.ظ
به نظر میاد سرعت دسترسی بالاتر انتقال به سرور داخلی رو منطقی میکنه ! نظر خوبیه |
باز هم انتقال سایت! - admin - 12 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ب.ظ
دوست عزیز خیلی وقته که مانشت اومده روی سرور داخلی. این مطلب بسته می شه! |