انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - αɾια - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ق.ظ
سلامــــــ عرض ادب و احتــرامات و خسـته نباشید خدمت دوستان گل به نظرتووون اول رشته هایی رو بزنم که تو اون گرایش رتبم بهتر شده ؟ یا اول رشته هایی رو بزنم که دوست دارم و خب رتبم بدتر شده !! اصلا ترتیب انتخاب ها مهمه ؟ مثلا رشته ای که میدونم حتما میارم رو اگر به عنوان انتخاب ۱۰م بنویسم قبول نمیشم یعنی ؟؟ |
انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - gogooli - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ق.ظ
به ترتیب چک می کنه...اول آنهایی رو بزن که علاقه داری (۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: مثلا رشته ای که میدونم حتما میارم رو اگر به عنوان انتخاب ۱۰م بنویسم قبول نمیشم یعنی ؟؟نه اینطور نیست |
RE: انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - soosoo - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ق.ظ
سلام دوستان<br> کسی اینجا از وضع موسسات غیرانتفاعی در شیراز خبر داره،؟ منظورم سطح علمی، سختگیری، پولکی بودن خوب و بد کادر آموزشی و اساتیدشون<br> ممنون میشم یکی بیاد و لطف کنه توضیح بده و اینکه کدوم بهترن؟ |
RE: انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - αɾια - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به ترتیب چک می کنه...اول آنهایی رو بزن که علاقه داری ممنون و یه سوال دیگه اینکه اگه غیرانتفاعی قبول شم و بعد همون ترم اول انصراف بدم از کنکور سال دیگه محروم میشم؟ |
RE: انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - hamedfayez - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به ترتیب چک می کنه...اول آنهایی رو بزن که علاقه داری محرومیت فقط برای قبولی در دوره های روزانه اس. شبانه ، پردیس ، غیر انتفاعی ، مجازی محرومیت از کنکور ندارن |
RE: انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - αɾια - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط:(30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۹ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به ترتیب چک می کنه...اول آنهایی رو بزن که علاقه داری ممنــون |
انتخاب رشته براساس گرایش با رتبه بهتر یا علاقه ؟؟ - axarsu - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴ ب.ظ
سلام نمیدونم چرا اینهمه به آدم استرس وارد میکنن بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم، خودم رو قانع کردم که الگوریتم دانشگاه تهران رو بزنم که احتمالاً هم قبول میشم. و خودم رو اینطور قانع کرده بودم که تو دکترا گرایشم رو عوض کنم و نرم افزار بخونم. چون این گرایش اصلاً دکترا نداره و بازار کار خوبی هم نداره حالا امروز که با یکی دیگه از دانشجویان این رشته صحبت کردم، میگه اصلاً تا به حال ندیده که از فارغ التحصیلان این رشته کسی دکترا بخونه (به جز ۲ نفر که رفتن خارج) میگه این گرایش اینقدر آدم رو از نرم افزار دور میکنه که بعد فارغ التحصیلی اصلاً میلی به برگشتن به نرم افزار نداری و تازه اگر هم کنکور بدی، موقع مصاحبه چون پایان نامت هیچ ارتباطی به نرم افزار نداره قبول نمیشی بابا یکی یه چیز امیدوار کننده بگه لطفاً آیا این شخصی که من باهاش صحبت کردم راست میگه؟ آیا واقعاً اینطوریه؟ اگه کسی اطلاعی داره جواب بده |