گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - نسخهی قابل چاپ |
گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - silent_x - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ
دوستان خودم علاقه به مهندسی کامپیوتر دارم (هوش مصنوعی ، نرم افزار ، الگوریتم ) که به ترتیب رتبه ۶۳۱ ، ۹۵۵ و ۷۳۱ آوردم ک امیدی به روزانه نیست ! علوم کامپیوتر با این رتبه فکر نکنم دانشگاه های تهران امیدی باشه فقط میمونه علوم تصمیم و مهندسی دانش دانشگاه خوارزمی ، دوستانی که این رشته رو میخونن چطوره ؟ راضین ؟ دروس مشترک مربوط به کامپیوترش چقدره؟ |
RE: گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - AminKho - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ)silent_x نوشته شده توسط: دوستان خودم علاقه به مهندسی کامپیوتر دارم (هوش مصنوعی ، نرم افزار ، الگوریتم ) که به ترتیب رتبه ۶۳۱ ، ۹۵۵ و ۷۳۱ آوردم ک امیدی به روزانه نیست ! سلام خب این رشته کاملا جدیده و به همین دلیل مث هندونه سربسته س. یعنی کسی دقیق نمیدونه آینده ش چیه. اگه میخوای بری دانشگاه و بخوای تهران باشی خوارزمی میاری ولی کسی نمیتونه درمورد مفید بودن و آینده ی شغلیش بهت تضمینی بده.اگه پسری و نمیخوای سربازی بری برو خوارزمی . اگه سربازی یسال بعده یا دختری بشین برا سال بعد بنظرم |
RE: گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - silent_x - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط:سلام ، بله خدمت سربازی منتظر بنده ست ولی آدمی نیستم ک بخوام بخاطر خدمت الکی درسو کش بدم ، همون آینده شغلیش و مفید بودنش واسم مهمه(29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ)silent_x نوشته شده توسط: دوستان خودم علاقه به مهندسی کامپیوتر دارم (هوش مصنوعی ، نرم افزار ، الگوریتم ) که به ترتیب رتبه ۶۳۱ ، ۹۵۵ و ۷۳۱ آوردم ک امیدی به روزانه نیست ! |
گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - MR92 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱ ب.ظ
من یکی از دوستام خوارزمی دانش میخونه. دانشگاه بدی نیست ولی خوب بدیش اینه تو خوارزمی بیشتر رو ریاضیات کار میکنن تو مهندسی دانش برخلاف تهران و سبزوار که رو دروس هوش مصنوعی تمرکز دارن زیاد به آینده بازار تو این رشته تو ایران هم امید نداشته باشین |
RE: گرایش اول ۲۳۸ گرایش دوم ۲۹ (راهنمایی در مورد گرایش دوم) - nmoh3n - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ق.ظ)silent_x نوشته شده توسط: دوستان خودم علاقه به مهندسی کامپیوتر دارم (هوش مصنوعی ، نرم افزار ، الگوریتم ) که به ترتیب رتبه ۶۳۱ ، ۹۵۵ و ۷۳۱ آوردم ک امیدی به روزانه نیست !من دانشجوی دانش دانشگاه تهرانم. اگه میتونی بری مهندسی شبانه. برو ولی نیا دانش. هم رشتش تازه س هم دانشکده ش. هنوز خیلی مونده جا بیفته. حتی خود استادام نمیدونن چی درس بدن. دکترام که نمیتونی بخونی... |