۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - نسخهی قابل چاپ |
۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ق.ظ
سلام اینم کارنامه من. هر چند رشته اصلیم نرم افزار بود نمیدونم چرا رتبه ها جابجا شد و رتبه آیتی بهتر شد. امیدوارم به درد بخوره. |
۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - Itstudent87 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ ق.ظ
شریف میگیره برات ایشالله. اگه نشد امیر کبیر قطعیه. آی تی تهران هم میاری. خلاصه موفق باشی. |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ ق.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: شریف میگیره برات ایشالله. مرسی ایشالا که همینطوره |
۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - Densike - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
تبریک میگم .. اگر ظرفیت کم نشه و شریف ۱۸ تا بگیره قطعا قبول میشی بازم تبریک میگم |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبریک میگم .. اگر ظرفیت کم نشه و شریف ۱۸ تا بگیره قطعا قبول میشی مرسی ایشالا |
۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - afrooz-OMD - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۶ ب.ظ
تبریک میگم.. امیدوارم هر انتخابی که کردین بهترین حالت ممکن براتون پیش بیاد |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: تبریک میگم.. مرسی |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - R4MT1N - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ
مبارک باشه آقا، خدا قوت |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ب.ظ)R4MT1N نوشته شده توسط: مبارک باشه آقا، خدا قوتقربان شما مرسی |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - smasoud62 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ق.ظ)ememem نوشته شده توسط: سلام اینم کارنامه من.سلام تبریک میگم بهتون ببخشید شما ربان رو چطور و از چه منابعی خوندید؟ |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ)smasoud62 نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ق.ظ)ememem نوشته شده توسط: سلام اینم کارنامه من.سلام تبریک میگم بهتون سلام ممنون زبان بیشتر لغات خوندم که دایره لغاتم افزایش پیدا کنه ۵۰۴ کلمه ضروری ۴۰۰ کلمه تافل و نصف ۱۱۰۰ رو تونستم حفظ کنم. برای درک مطلب هم میتونید از پارسه استفاده کنید. |
۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - kimzi - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ
تبریک شبکه شریف قبولی |
RE: ۱۵ شبکه و ۲۱ تجارت - ememem - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)kimzi نوشته شده توسط: تبریک شبکه شریف قبولیمرسی |