۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - نسخهی قابل چاپ |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - lalaaa - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ ق.ظ
سلام اینم کارنامه ی من امیدوارم به درد ایندگان بخوره البته کامپیوترم کنکور دادم که الکی بود |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - Innocence - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۵ ب.ظ
تبریک عزیزم عالیه، ایشالا امیرکبیر قبولی |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - afrooz-OMD - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
سلاااااام : )))) تبرییییک میگمممم ۳۱ سال ۹۵ :دی همه بهم میگفتن امیرکبیر میارم...باورم شد بعد یهو علمو صنعت شد حسابی تو ذوقم خورد...البته امیرکبیرو شبانه میوردم ولی روزانه میخواستم ایشالا امیرکبیر بیاری روزانه : ) و موفقیت های بهتر بعدی در انتظارت باشه |
RE: ۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - Densike - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلاااااام : )))) ))))))))))))))))))) خجالت بکش تبریک بگو تبریک میگم بابت رتبه خوبتون ، امیدوارم جایی که دوست دارین قبول شین |
RE: ۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - lalaaa - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلاااااام : ))))ممنون (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلاااااام : )))) خیلی ممنون نظر لطفتونه |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - R4MT1N - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ب.ظ
خدا قوت. ایشالا امیرکبیر قبولی مبارک باشه |
RE: ۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - smasoud62 - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ ق.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام اینم کارنامه ی من امیدوارم به درد ایندگان بخورهسلام تبریک میگم دوست عزیز بخشید شما زبان رو چطور و با چه منابعی خوندید؟ |
RE: ۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - lalaaa - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۹ ب.ظ)smasoud62 نوشته شده توسط:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۵ ق.ظ)lalaaa نوشته شده توسط: سلام اینم کارنامه ی من امیدوارم به درد ایندگان بخورهسلام تبریک میگم دوست عزیز سلام ممنون من زبان رو دانش اولیه داشتم ولی از دامنه لغاتمو با ۵۰۴ و تافل افزایش دادم |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - زین - ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام تبریک میگم، میشه لطفا بگید از رو کدوم کتاب تافل خوندید؟ سر جلسه برا زبان حدودا چقدر زمان گذاشتید؟ موفق باشید |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - Happiness.72 - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ق.ظ
تبریک میگم تخصصی ها رو خیلی خوب زدید حدس میزنم در دانشگاه صنعتی امیرکبیر قبول شید اگر توصیه خاصی برای ما نود و ششی ها آی تی دارید عنوان کنید ممنون میشم موفق باشید |
۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - kimzi - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ب.ظ
عالیه شبکه امنیت امیرکبیر میارید |
RE: ۳۱ شبکه و ۴۲ آیتی - lalaaa - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)زین نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم، سلام ممنونم. از روی کتاب نبود یه app بود معروفم هس اسمش فکنم memrise بود کورس درسیو ادد میکردم و میخوندم واسه زبانم تقریبا۱۵ الی ۲۰ دقیقه ولی چون خیلی و لغات مسلط نبودم کلا که یه دور تا اخر میرغتم امتحانو و اگه وقت میشد که همیشه هم میشد میومدم ۱۰تا لغت اول رو میزدم. (۰۲ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ق.ظ).Heydari نوشته شده توسط: تبریک میگم تخصصی ها رو خیلی خوب زدید مرسی ایشالا. توصیه که درس بخونین دیگه |