۸ شبکه و ۱۴ آیتی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۸ شبکه و ۱۴ آیتی - mr saeed - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام امیدوارم برای آیندگان مفید باشه ما که کارنامه ها رو میدیدیم استرس میگرفتیم زیاد تو بهر معدل نرین : )) |
RE: 8 شبکه ۱۴ فناوری - sixsixsix - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mr saeed نوشته شده توسط: سلام تبریک اگه بیای شریف امسال با هم همکلاسی میشیم |
۸ شبکه ۱۴ فناوری - afrooz-OMD - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۶ ب.ظ
تبریک میگم انشالا موفقیت های بیشتر و بهتر |
۸ شبکه ۱۴ فناوری - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ
تبریک میگم سر کلاس شبکه پیشرفته و امنیت پیشرفته میبینمتون من چون جبرانی داشتم پارسال بر نداشتم |
RE: 8 شبکه ۱۴ فناوری - mr saeed - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبریک میگمبه منم که حتما جبرانی میخوره کدوم درسا جبرانی دارن؟؟؟ |
RE: 8 شبکه ۱۴ فناوری - Densike - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۵۷ ب.ظ)mr saeed نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبریک میگمبه منم که حتما جبرانی میخوره همه درس ها رو نمیخوری .. من چون تغییر رشته ای بودم همرو خوردم معماری ؛ سیستم عامل ؛ شبکه ؛ امنیت اگر نمرت توی یکی از این درس ها کم بوده باشه جبرانی بهت میدن ولی قابل چونه زدنه مخصوصا الان که مدیرگروه دکتر همت یار می باشد |
RE: 8 شبکه ۱۴ فناوری - mr saeed - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۴ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: تبریک ممنون شما هم کارنامتونو بزارید دوستان استفاده کنن |
RE: 8 شبکه ۱۴ فناوری - newuser - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ
تبریک میگم بهتون |
۸ شبکه ۱۴ فناوری - edward71 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
مرد که میگن تویی، آفرین، معدل من ۱۳/۶۳ هست، کارنامه ات رو دیدم فهمیدم که کنکور قبول شدن به تلاشه به سختی کشیدنه نه به معدل و این حرفا، خیلی خیلی برات آرزوی موفقیت می کنم، بهت تبریک میگم |
RE: ۸ شبکه و ۱۴ آیتی - vaki_bayashi - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mr saeed نوشته شده توسط: سلامتبریک.... کدوم دانشگاه کارشناسی خوندین؟ معلومه دانشگاهتون خیلی گیر بوده که با همچین معدلی،همچین رتبه ای آوردین |
RE: ۸ شبکه و ۱۴ آیتی - mr saeed - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ)vaki_bayashi نوشته شده توسط: تبریک.... دانشگاه اصفهان چیزای مختلفی بودن به گیر بودن ختم نمیشد... |
۸ شبکه و ۱۴ آیتی - sorlin - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶ ق.ظ
تبریک میگم دوست عزیز موفق و پیروز باشی |
RE: ۸ شبکه و ۱۴ آیتی - R4MT1N - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ
خدا قوت سعید خان. ماشالا مبارک باشه |
۸ شبکه و ۱۴ آیتی - ememem - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ
تبریک. انتخابتون شبکه هست؟ |
۸ شبکه و ۱۴ آیتی - fa_shinobi - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ
فکر کنم همه به معدل توجه ویژه کرده باشن تبریک ایشالا که در آینده هم موفق باشید. حتما منابع و نحوه درس خوندن و برنامه ریزیتون رو هم بنویسید که بچه ها استفاده کنن. قسمت مصاحبه با رتبه های برتر هم بکار میاد |