![]() |
۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - Baranmalihe - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان با این رتبه شبانه دانشگاه های تهران میارم؟؟ یا فردوسی مشهد؟؟؟ احتمال قبولی تو چه دانشگاه ها و شهرهایی رو میارم؟ ![]() |
RE: 598 نرم افزار و ۵۹۱ هوش - tohidi4503 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ
دوست عزیز شما رتبتون تو الگوریتم و نرم افزار این رتبه ها رو آوزردید هوش رتبتون هزارو خورده ای هست.. |
RE: 598 نرم افزار و ۵۹۱ هوش - Baranmalihe - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: دوست عزیز شما رتبتون تو الگوریتم و نرم افزار این رتبه ها رو آوزردید هوش رتبتون هزارو خورده ای هست.. عهه ممنون که گفتین ب نظرتون شانس قبولی شبانه دانشگاه های تهرانو دارم؟ |
RE: ۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - tohidi4503 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Baranmalihe نوشته شده توسط:نه فکر نکنم اصلا....(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: دوست عزیز شما رتبتون تو الگوریتم و نرم افزار این رتبه ها رو آوزردید هوش رتبتون هزارو خورده ای هست.. آموزش محور خیلی خیلی کم شاید شانس بیاری ولی اونم چون پایان نامه نداره هیچ کس سراغش .عمولا نمیره .چون تو دکتری یا اپلای کردن اولین سوال درمورد پایان نامه هس.مثلا دوست من پارسال با ۵۵۰ صنعتی اصفهان قبول شد آموزش محور سخت افزار. |
RE: ۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - Baranmalihe - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط:(25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Baranmalihe نوشته شده توسط:نه فکر نکنم اصلا....(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ ب.ظ)tohidi4503 نوشته شده توسط: دوست عزیز شما رتبتون تو الگوریتم و نرم افزار این رتبه ها رو آوزردید هوش رتبتون هزارو خورده ای هست.. ممنونم خیلی ناامید شدم ![]() |
۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - نازین - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ
دانشگاههای سطح پایین شبانشو میارین. |
RE: ۵۹۸ نرمافزار و ۵۹۱ هوش - Baranmalihe - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: دانشگاههای سطح پایین شبانشو میارین. کدوم دانشگاه ها؟؟میشه بگین؟ |