سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - نسخهی قابل چاپ |
سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 07 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ
دوستان من انتخاب اولم علوم تحقیقاته .یعنی اگه تهران قبول نشم میرم یه شهره دیگه که نزدم؟اطلاعاتم ناقص بود وگرنه اینکارو نمیکردم .اگه اطلاع دارین راهنمایی ام کنین ممنون |
سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - edward71 - 07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ
ببینید ترتیب اولویت هاتون چجوریه ؟ وقتی شهری رو نزدید توی اولویت هاتون دلیلی نداره که اون شهر قبول شید، طبق اولویت هایی که زدید روال کار اینه که امتیاز شما با اولویت اول مقایسه میشه اگر کافی بود که اولویت اول براتون ثبت میشه و قبولید توی اون اولویت، اگر امتیازتون برای اولویت اول کافی نباشه میره برای اولویت دوم و تا جایی ادامه پیدا می کنه که امتیاز شما با اون اولویت تطابق داشته باشه، من فکر می کنم علوم و تحقیقات رو بیارید، البته تهران مرکز هم واحد خوب و سطح بالایی هست، نگران نباشید Sent from my iPad Air |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ببینید ترتیب اولویت هاتون چجوریه ؟ وقتی شهری رو نزدید توی اولویت هاتون دلیلی نداره که اون شهر قبول شید، طبق اولویت هایی که زدید روال کار اینه که امتیاز شما با اولویت اول مقایسه میشه اگر کافی بود که اولویت اول براتون ثبت میشه و قبولید توی اون اولویت، اگر امتیازتون برای اولویت اول کافی نباشه میره برای اولویت دوم و تا جایی ادامه پیدا می کنه که امتیاز شما با اون اولویت تطابق داشته باشه، من فکر می کنم علوم و تحقیقات رو بیارید، البته تهران مرکز هم واحد خوب و سطح بالایی هست، نگران نباشید ممنونم شما همیشه لطف دارین .من انتخاب اولم علوم تحقیقات تنها هست بعد تهران مرکز .یعنی ممکنه تهران علوم نیارم ولی قزوین بیارم اینطوریه منظورم .انشاله که تهران علوم بیارم دعام کنین مرسی |
سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - edward71 - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:خب الان قزوین رو زدید توی اولویت هاتون ؟ اولویت چندمه ؟(07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ببینید ترتیب اولویت هاتون چجوریه ؟ وقتی شهری رو نزدید توی اولویت هاتون دلیلی نداره که اون شهر قبول شید، طبق اولویت هایی که زدید روال کار اینه که امتیاز شما با اولویت اول مقایسه میشه اگر کافی بود که اولویت اول براتون ثبت میشه و قبولید توی اون اولویت، اگر امتیازتون برای اولویت اول کافی نباشه میره برای اولویت دوم و تا جایی ادامه پیدا می کنه که امتیاز شما با اون اولویت تطابق داشته باشه، من فکر می کنم علوم و تحقیقات رو بیارید، البته تهران مرکز هم واحد خوب و سطح بالایی هست، نگران نباشید |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط:انتخاب های من اینطوری هستش .(07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:خب الان قزوین رو زدید توی اولویت هاتون ؟ اولویت چندمه ؟(07 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ببینید ترتیب اولویت هاتون چجوریه ؟ وقتی شهری رو نزدید توی اولویت هاتون دلیلی نداره که اون شهر قبول شید، طبق اولویت هایی که زدید روال کار اینه که امتیاز شما با اولویت اول مقایسه میشه اگر کافی بود که اولویت اول براتون ثبت میشه و قبولید توی اون اولویت، اگر امتیازتون برای اولویت اول کافی نباشه میره برای اولویت دوم و تا جایی ادامه پیدا می کنه که امتیاز شما با اون اولویت تطابق داشته باشه، من فکر می کنم علوم و تحقیقات رو بیارید، البته تهران مرکز هم واحد خوب و سطح بالایی هست، نگران نباشید واحد علوم تحقیقات تهران مر کز شمال جنوب قزوین لاهیجان ارومیه راستی درصدهای منم اینطوریه زبان ۱۵ مشترک ۳۰ تخصصی ۳۰ مدیریت ۱۵ به امید علوم تحقیقات تهران |
سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - edward71 - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ
کار به قزوین و بقیه شهرها نمیکشه توی همون تهران قبولید، من شهرستان زندی می کنم دو تا از دوستام سرجمع بیست تا سوال هم جواب ندادن و درصدهاشون خیلی پایینتر از شما بوده، الان تهران مرکز می خونن، انشاالله شما هم توی تهران می مونید و علوم تحقیقات هم قبول میشید |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: کار به قزوین و بقیه شهرها نمیکشه توی همون تهران قبولید، من شهرستان زندی می کنم دو تا از دوستام سرجمع بیست تا سوال هم جواب ندادن و درصدهاشون خیلی پایینتر از شما بوده، الان تهران مرکز می خونن، انشاالله شما هم توی تهران می مونید و علوم تحقیقات هم قبول میشید ممنونم انشاله |
سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - maede__r - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۲ ب.ظ
دوستان کسی میدونه برای قبول شدن شبکه دانشگاه تهران شمال چه درصدها و ترازی نیازه ؟ |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ
[quote='maede__r' pid='405449' dateline='1464542563'] دوستان کسی میدونه برای قبول شدن شبکه دانشگاه تهران شمال چه درصدها و ترازی نیازه ؟ [/quoتقریبی میشه گفت ولی دقیق نه چون هر سال فرق داره دیگه کارنامه های سال قبل بچه هارو نگاه کنین |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - maede__r - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: [quote='maede__r' pid='405449' dateline='1464542563']منم درصدهای تقریبی رو میخوام اگر درسای مدیریت و معماری رو صفر زده باشی تقریبا بقیه ارو باید چند زده باشی برای شبکه تهران شمال؟ کارنامه هارو نگاه کردم. متاسفانه شبکه تهران شمال نداشت |
RE: سوال مهم و ضروری در مورد علوم تحقیقات - sa.ghasemi - 14 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)maede__r نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: [quote='maede__r' pid='405449' dateline='1464542563']منم درصدهای تقریبی رو میخوام اگر درسای مدیریت و معماری رو صفر زده باشی تقریبا بقیه ارو باید چند زده باشی برای شبکه تهران شمال؟ اصلا سال به سال فرق میکنه نمیشه گفت پس بیخیال باشین دیگه امتحان تموم شده قسمت هر چی باشه همون |