![]() |
تعدادی سوال از آزمون ۵۰% دوم - نسخهی قابل چاپ |
تعدادی سوال از آزمون ۵۰% دوم - ememem - 22 اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ
سلام دوستان چند تا سوال هست اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم منطقی: ۱- در یک شمارنده با ۳ فلیپ فلاپ ABC ورودی به صورت زیر میباشد: ![]() این مدار قابلیت self-start دارد؟ ۲- در جدول زیر Maximal Compatible ها را مشخص کنید ![]() طراحی زبان ها: فراخوانی با نام call by name در کدام یک از زبان های زیر نقش عمده ای ایفا می کند؟ algol,ada,pascal,هیچکدام طراحی الگوریتم: اگر مقادیر آرایه پس از سومین مرحله تکرار به صورت زیر باشد. کدام گزینه می تواند مورد استفاده قرار گرفته باشد؟ [۲,۳,۱,۶,۵,۷,۴,۸,۱۳,۲۱,۳۰] insertion sort,bin sort,selection sort,bubble sort پایگاه داده: کدام گزینه درست است؟ ۱- این تجزیه در صورتی که وابستگی تابعی r6-->r2 حذف شود درست است. ۲- به دلیل نقض قوانین نادرست است. ۳- تجزیه درست است. جدول U به دست آمده در سوال قبل در چه سطح نرمالی قرار دارد؟ ۱- اول ۲-دوم ۳-سوم ۴-BCNF |
تعدادی سوال از آزمون ۵۰% دوم - mmdeveloper - 22 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
سلام من آزمون نتونستم برم میشه سوالاتو برام بفرستی؟ |
RE: تعدادی سوال از آزمون ۵۰% دوم - deep-romance - 23 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ)ememem نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام من سوال ۱ و۲ که نوشتید رو طبق پاسخ نامه ی پارسه، اشتباه زدم، به نظر من قابلیت self start نداره، سوال دوم هم که maximal ها رو خواسته، تو پاسخ نامه اشتباه حل کرده چون تو جدول ایجاب دو حالت ۳ و ۶ با هم معادل میشن اما معادل فرضشون نکرده و کل جواب غلط دراومده. |