حذف چند فصل از نظریه - نسخهی قابل چاپ |
حذف چند فصل از نظریه - nobody90 - 16 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان من تا الان فقط تونستم تا فصل ۸ کتاب لینز رو بخونم.یعنی تا اول ویژگی های زبان مستقل از متن.فرصت هم نکردم که تست بزنم. بعضی از فصل ها هم نتونستم تمریناتش رو کامل حل کنم و یا خودم همه رو حل کنم. به نظرتون (مخصوصا دوستانی که این درس رو تمام کردن و تست میزنن یا دوستان سال بالایی) باقی فصول رو حذف کنم و برسم به این ۸ فصل و تمرین و تست بزنم یا هر طور شده این چند فصل باقی رو مطالعه کنم؟؟ راستش خودم دوست دارم برگردم و اونجایی که نشد خوب وقت بزارم رو بخونم.و تمریناتش رو مسلط شم از طرفی میترسم که فصل های اخر از نظر توزیع سوالات مهم تر باشن |
RE: حذف چند فصل از نظریه - Jooybari - 16 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
سلام. وقت بخیر. معمولاً حذف چند فصل نظریه مشکلی ایجاد نمیکنه. به همون نسبت که خونده باشید میتونید تستاشو بزنید. ولی اگه بتونید تا گرامر حساس به متن بخونید و اون قسمت زبانهای بازگشتی و شمارش پذیر رو حذف کنید بهتره. (هرچند یک سوال از اون مبحث معمولاً میاد ولی ارتباط کمی با مباحث قبلی داره) |
RE: حذف چند فصل از نظریه - nobody90 - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقت بخیر. فکر کنم مبحث بازگشتی که فرمودین از فصل ۱۱ به بعد باشه. فصل ۹ و ۱۰ در مورد ماشین تورینگ هست .اونها رو بخونم بهتره؟ و بقیه رو حذف کنم؟ |
RE: حذف چند فصل از نظریه - Jooybari - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ)nobody90 نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقت بخیر. پیشنهادم اینه. چون امکان داره سوال مشترک از مستقل از متن و حساس به متن بدن. |
RE: حذف چند فصل از نظریه - nobody90 - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: پیشنهادم اینه. چون امکان داره سوال مشترک از مستقل از متن و حساس به متن بدن. بسیار خب.خیلی ممنون.پس همین کار رو انجام میدم. |