![]() |
مهندسی نرم افزار عملی!!! - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی نرم افزار عملی!!! - dasthayekhaly - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سلام. من فارغ التحصیل ارشد نرم افزار هستم. توی شرکتی کار میکنم که تحلیل نرم افزارمون ضعیفه و میخوایم توی حوزه تحلیل و طراحی نرم افزار بیشتر کار کنیم. تکنیک ها و هرچیز تئوری که توی کتابها (کتابهای پرسمن و ناظمی و...) بوده خوندم اما حس میکنم برای کار عملی ضعیفم. مطالعه و تحقیق در این باره هم به من سپرده شده اما واقعاً نمیدونم برای تحلیل خوب یک پروژه نرم افزار دقیقاً چه روند و تکنیکهایی رو باید استفاده کرد. دوست دارم تحلیل قوی یه پروژه عملی از یه شرکت خوب رو ببینم یا نمونه هایی رو بخونم که کامل، درست و تکنیکی باشه. بنظرتون از کجا شروع کنم؟ |
مهندسی نرم افزار عملی!!! - irpersian20 - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
سلام واقعیت مهندسی نرم افزار اصلا ما در دانشگاه هیچی ازش نفهمیدم نمیدونم چرا این جوریه این درسه!! اصلا خیلی بدبخت و مظلوم هست در ایران من تا حالا فکر میکردم دانشگاه خودمون این طوریه ظاهرا این مشکل سراسری هست |
مهندسی نرم افزار عملی!!! - dasthayekhaly - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ
دقیقاً منم همین حس رو داشتم و دارم ارشد نرم افزار دارم ولی عملاً یک واحد مهندسی نرم افزار هم توی ارشد نخوندم کاش کسی یا کتابی باشه که حداقل اول راه رو بهمون نشون بده |
مهندسی نرم افزار عملی!!! - mohammad.ardeshiri - 05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ
واقعیت تحیلی نرم افزار تجربه هست. توی کتابهایی مثله پرسمن و ... تنها راههایی رو بیان میکنن که نخ کار رو دستتون بدن.وگرنه واقعیت علم مهندسی نرم افزار فقط و فقط تجربه هست |
RE: مهندسی نرم افزار عملی!!! - محسن ک - ۱۵ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۰۶ ب.ظ
[attachment=21115] (05 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: واقعیت تحیلی نرم افزار تجربه هست. |