سوال ۶۶ گسسته علوم کامپیوتر ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۶۶ گسسته علوم کامپیوتر ۹۱ - LEA3C - 01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان این سوال رو که عکسش رو گذاشتم تو کلید گزینه ۱ رو درست زده ولی فکر می کنم غلط زده در گزاره اول مقدم غلط میشه پس گزاره باید درست باشه. ولی در گزینه یک غلط گرفته ممنون میشم راهنمایی کنید |
RE: سوال ۶۶ گسسته علوم کامپیوتر ۹۱ - Iranian Wizard - 01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ
سلام.گزینه ۱ درست هستش. روش حل سوال رو میگم. گزاره الف) به ازای هر xی،همه y ها در تابع[tex]P(x,y)َ[/tex] صدق کنند. یعنی آیا به ازای هر x و هر yی که اگه x<y باشه،اونوقت توان دوم x هم حتما کوچکتر از توان سوم y است؟ خب با انتخاب مقادیر x=-3 و y=-1 اونوقت آیا [tex]x^2=9[/tex] هم کوچکتر از [tex]y^3\: =-1[/tex] هست؟ که جواب غلطه.پس از T به F رسیدیم،پس گزاره اول نادرست هستش. گزاره ب)به ازای هر xی ،حداقل یه y باشه که در تابع [tex]p(x,y)[/tex] صدق کند. یعنی آیا به ازای هر xی،حداقل یه y پیدا میشه که اگه xکوچکتر از اون y باشه،آنگاه [tex]x^2[/tex] هم کوچکتر از [tex]y^3[/tex] باشه؟ مثلا x=2 قرار میدیم،حداقل یه y واسش وجود داره که اگه xکوچکتر از اون y باشه،توان دومشم از توان سوم اون y کوچکتره.مثلا y=3 x=0 قرار میدیم،باز حداقل یه y واسش وجود داره که اگه xکوچکتر از اون y باشه،توان دومشم از توان سوم اون y کوچکتره،مثلا y=2 x=-2 قرار میدیم،باز حداقل یه y واسش وجود داره که اگه xکوچکتر از اون y باشه،توان دومشم از توان سوم اون y کوچکتره،مثلا y=4 پس این گزاره درسته. گزاره ج)به ازای هر yی ،حداقل یه x باشه که در تابع [tex]p(x,y)[/tex] صدق کند. یعنی آیا به ازای هر yی،حداقل یه x پیدا میشه که اگه y بزرگتر از اون x باشه،آنگاه [tex]y^3[/tex] هم بزرگتر از [tex]x^2[/tex] باشه؟ مثلا y=-3 قرار میدیم،آیا حداقل یه x واسش وجود داره که اگه y بزرگتر از اون (x)باشه،توان سومشم از توان دوم اون x بزرگتر باشه؟که هیچ مقدارxی پیدا نمیشه.چون هر x که کوچکتر از ۳- باشه،توان دومش که مثبت میشه،حتما بزرگتر از ۲۷- هستش. پس از T به F رسیدیم،پس این گزاره نادرسته. گزاره د)به ازای حداقل یه x ی،حداقل یه y باشه که در تابع [tex]p(x,y)[/tex] صدق کند. یعنی آیا یه xی هست که اگه کوچکتر از یه y ی باشه،اونوقت توان دومشم از توان سوم اون y کوچکتر باشه؟ که این گزاره درسته.مثلا x=2 , y=3 . سوال سختی نبود،ولی توضیح دادنش سخت بود |
RE: سوال ۶۶ گسسته علوم کامپیوتر ۹۱ - LEA3C - 01 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط: سلام.گزینه ۱ درست هستش. ممنون از پاسختون من تحلیلم غلط بود پس باید مقدم رو اعمال کنیم بعد در مورد حکم نظربدیم من اینجوری تحلیل کردم که گزاره الف) به ازای هر x و هر y اگر گزاره ی x<y آنگاه گزاره ی x^2<y^2 به ازای هر x و هر y گزاره ی x<y غلط هست پس مقدم غلط هست بنابراین کل گزاره درست یا معتبر هست خیلی ممنون زحمت کشیدین |