تالار گفتمان مانشت
تعداد درخت دودویی محض - نسخه‌ی قابل چاپ

تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 15 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ

سلام
تعداد درختان دودویی محض با ۹ گره چطور بدست میاد؟Undecided
RE: تعداد درخت دودویی محض - bazardeh - 16 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۱۵ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  سلام
با ۹ گروه میشه یه درخت کامل ساخت که توجه کنی میشه ۴ تا دو تایی

پس n میشه ۴ و با فرمول کاتالان میشه ۱۴

SmileSmileSmile

RE: تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 16 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ق.ظ

(۱۶ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  
(15 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:  سلام
با ۹ گروه میشه یه درخت کامل ساخت که توجه کنی میشه ۴ تا دو تایی

پس n میشه ۴ و با فرمول کاتالان میشه ۱۴

SmileSmileSmile

اا خیلی ممنون Big Grin Wink

RE: تعداد درخت دودویی محض - zarisa - 18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ

سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn.

RE: تعداد درخت دودویی محض - LEA3C - 18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn.
فقط اگر درخت دودویی محض باشه آلفا الزاما برابر یک میشه (نه الزاما پر یا کامل) ولی گزینه ۱ در هر صورت درست میشه

RE: تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 10 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط:  سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn.
فقط اگر درخت دودویی محض باشه آلفا الزاما برابر یک میشه (نه الزاما پر یا کامل) ولی گزینه ۱ در هر صورت درست میشه

سلام
من هم به نظرم گزینه یک میشه و فقط اگر دودیی محض باشه الزاما یک میشه چون در غیر اونصورت ممکن برگ دیگه هم داشته باشیم و مقدار جمع بزنیم کمتر از یک بشه Dodgy..اینها همه به کنار Big Grin چرا کتاب قدسی پاسخنامه زده گزینه ۲ ؟ Huh