|
|
تعداد درخت دودویی محض - نسخهی قابل چاپ |
|
تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 15 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ
سلام تعداد درختان دودویی محض با ۹ گره چطور بدست میاد؟ ![]() تشکر |
RE: تعداد درخت دودویی محض - bazardeh - 16 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام با ۹ گروه میشه یه درخت کامل ساخت که توجه کنی میشه ۴ تا دو تایی پس n میشه ۴ و با فرمول کاتالان میشه ۱۴ ![]() ![]()
|
RE: تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 16 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:(15 دى ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: سلام اا خیلی ممنون
|
|
RE: تعداد درخت دودویی محض - zarisa - 18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn. |
RE: تعداد درخت دودویی محض - LEA3C - 18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn.فقط اگر درخت دودویی محض باشه آلفا الزاما برابر یک میشه (نه الزاما پر یا کامل) ولی گزینه ۱ در هر صورت درست میشه |
RE: تعداد درخت دودویی محض - shirin0101 - 10 اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)LEA3C نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: سلام. ببخشید من نمیتونم فرمت سوال رو اینجا تایپ کنم . ولی اگر از بین دوستان لطف کنید سوال ۲۷/۳ از کتاب ۶۰۰ مساله رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون میشم. تو صورت سوال گفته فقط درخت دودویی ولی به نظر من این جواب برای درخت دودویی پر و یا درخت دودویی کامل درست هست. چون ممکنه تو یه درخت دودویی معمولی فقط یک برگ داشته باشیم و بنا براین جواب کمی فرق میکنه. ممنون ldal h'i ;l; ;kdn.فقط اگر درخت دودویی محض باشه آلفا الزاما برابر یک میشه (نه الزاما پر یا کامل) ولی گزینه ۱ در هر صورت درست میشه سلام من هم به نظرم گزینه یک میشه و فقط اگر دودیی محض باشه الزاما یک میشه چون در غیر اونصورت ممکن برگ دیگه هم داشته باشیم و مقدار جمع بزنیم کمتر از یک بشه ..اینها همه به کنار چرا کتاب قدسی پاسخنامه زده گزینه ۲ ؟
|