کمک از اعضا در مورد آینده کاری نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کمک از اعضا در مورد آینده کاری نرم افزار - Amin_dwkh - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان من کنکوری رشته ریاضی هستم و در ازمونهای آزمایشی شرکت میکنم و میتونم رتبه دو رقمی بیارم علاقه من به برق و مکانیک و نرم افزاره و میتونم تو دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر قبول شم(ایشالا) اما همونطور که میدونید در مورد اینده شغلی مهندسیها حرفهای زیادی گفته میشه و من واقعا نمیدونم کدوم رشته خوبه و در آینده درآمد بالایی داره سوال من درمورد نرم افزاره...اینکه آیندش چجوره و بازه درآمدیش چقدره و... چند وقتیه که به خاطر همین مسایل انگیزمو از دست دادم... بعضی ها هم که پیشنهاد میدن برم تجربی و پزشکی رو انتخاب کنم |
کمک از اعضا در مورد آینده کاری نرم افزار - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ
یعنی شما هدف اصلیتون درآمد بالا هست؟ برای همینم میخواید ارشد بخونید؟ |
RE: کمک از اعضا در مورد آینده کاری نرم افزار - Amin_dwkh - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنی شما هدف اصلیتون درآمد بالا هست؟ برای همینم میخواید ارشد بخونید؟نه دانشجو نیستم هم برام اینده کاری و امکان پیشرفت توش مهمه هم درآمد بالاخره نمیشه درنظر نگرفتش |
کمک از اعضا در مورد آینده کاری نرم افزار - blackhalo1989 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۴ ب.ظ
یه درآمد داریم که همه بهش نیاز دارن، اما یه درآمد بالا داریم که بحثش جداست. استنباط من از حرفاتون اینه که میخواید از طریق ارشد به درآمد بالا برسید. |