تفاوت run time و time complexity - نسخهی قابل چاپ |
کمک لطفا - javank20 - 22 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ق.ظ
سلام دوستان...من دارم روی موضوع پایان نامم کار میکنم اینترنت اشیا ..یه پایان نامه پیدا کردن دانشگاه علم و صنعت که نیاز به ایمیل دوستان دانشجو داره امکانش هست لینک صفحه د راختیارتون بگذارم پایان نامه را بهم بدید؟ممنون میشم کمکم کنید |
تفاوت run time و time complexity - greenday - 26 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷ ق.ظ
دوستان تفاوت run time و time complexity چیه؟ لطفا با مثال توضیح بدین،من از پایه با این مفاهیم مشکل دارم. ممنون |
RE: تفاوت run time و time complexity - mfXpert - 26 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ق.ظ
Run time مربوط به برنامه میشه و time complexity مربوط به الگوریتم. Run time یعنی اون مدت زمان (یا دورهای) که برنامه در حال اجرا است. یک برنامه، run time داره، compile time داره، link time داره و سه نقطه. Time complexity یعنی بیایم و بررسی کنیم ببینیم یک الگوریتم با توجه به اندازه ورودی چه میزان زمان برای اجرا نیاز دارد و زمان مورد نیاز رو براساس تابعی از اندازه ورودی بدست بیاریم که میشه همون استفاده از نمادهای بیگ اُ و امگا و سه نقطه. دقت داشته باشید که تو مبحث time complexity وقتی صحبت از زمان میشه منظور چیزی مثل ثانیه و دقیقه و این چیزا نیست. یعنی مثلا شما میتونید بگید run time فلان برنامه ۲ ثانیه هستش اما نمیتونید بگید time complexity فلان الگوریتم ۲ ثانیه هستش. |
RE: تفاوت run time و time complexity - MShariati - 26 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ
Run Time: زمان اجرای یک پیادهسازی (برنامهی اجرایی) مشخص از یک الگوریتم ◄ زمان دقیق تکتک گامها - مثلاً مقایسه ۱، انتساب ۳، ضرب اعشاری ۲ ◄ ضریبی ثابت از زمان اجرا روی ماشین واقعی - مثلاً برای یک ماشین کند ضرب در ۱/۳ و روی دیگری ضرب در ۰/۸ Time Complexity: زمان مجانبی الگوریتم (که معمولاً به صورت شبه کد بیان میشود) ◄ زمان گامهای ساده ثابت فرض میشود - مثلاً دستوراتی با زمان ۳ و ۱۰۰۰ و ۱۰۰۰۰۰، همگی به صورت (۱)O در نظر گرفته میشود. ◄ تعیین ردهی زمان اجرا روی ماشین واقعی - مثلاً زمانهای (O(9n² + ۳۰n و (O(n² - ۱۰۰۰n در یک رده هستند. ◄ حد زمان اجرا وقتی n به بینهایت میل کند را نشان میدهند. |
RE: تفاوت run time و time complexity - MShariati - 27 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ق.ظ
Run Time: زمان اجرای یک پیادهسازی (برنامهی اجرایی) مشخص از یک الگوریتم ◄ زمان دقیق تکتک گامها - مثلاً مقایسه ۱، انتساب ۳، ضرب اعشاری ۲ ◄ ضریبی ثابت از زمان اجرا روی ماشین واقعی - مثلاً برای یک ماشین کند ضرب در ۱/۳ و روی دیگری ضرب در ۰/۸ Time Complexity: زمان مجانبی الگوریتم (که معمولاً به صورت شبه کد بیان میشود) ◄ زمان گامهای ساده ثابت فرض میشود - مثلاً دستوراتی با زمان ۳ و ۱۰۰۰ و ۱۰۰۰۰۰، همگی به صورت (۱)O در نظر گرفته میشود. ◄ تعیین ردهی زمان اجرا روی ماشین واقعی - مثلاً زمانهای (O(9n² + ۳۰n و (O(n² - ۱۰۰۰n در یک رده هستند. ◄ حد زمان اجرا وقتی n به بینهایت میل کند را نشان میدهند. |
RE: تفاوت run time و time complexity - سعید زارع - ۲۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ
شاید رند کردن یا گرد کردن باشه شاید گرد یا رند کنی منظورش این باشه |
RE: تفاوت run time و time complexity - greenday - 28 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ
ممنون دوستان |