|
|
مشخص کردن دیتاست مقاله - نسخهی قابل چاپ |
|
مشخص کردن دیتاست مقاله - mahdokht91 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۰ ب.ظ
[attachment=19543][attachment=19543]سلام خدمت همه دوستان . من نرم افزار باراجین می خونم . استاد راهنمام بهم گفته برای پروپوزالم چند مقاله انتخاب کنم و دیتاست هاشون رو هم مشخص کنم . از اونجایی که موضوع سمینارم "تولید خودکار تست نرم افزار" هست، مقاله هایی که انتخاب می کنم بیشتر کتابخانه و اپلیکیشن های open source رو معرفی کرده اند که برای ارزیابی کارشون ازشون استفاده کردند . حالا نمیدونم چطور باید در یک مقاله دیتاست اون رو مشخص کرد؟!! آیا باید به نویسنده ایمیل بزنم و بپرسم ؟ لطفا منو راهنمایی کنید. وقت چندانی ندارم. ![]() (چند نمونه از مقاله ها رو هم به ضمیمه ارسال می کنم) |
|
مشخص کردن دیتاست مقاله - teraktor2003 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ
مقاله ها رو بخونین و دیتاست ها رو سرچ کنین(اصولا در قسمت دیتا های مورد استفاده مقاله توضیح داده شده) ببینین موجود هس یا نیس سعی کنین دیتاست های معروف و موجود رو انتخاب کنین و دردسر گیر اوردن اون دیتاست رو به جون نخرین! راه اخر (اگه دیتاستی رو خود نویسنده تولید کرده بود) ایمیل زدن به نویسنده س که جواب بده یا نده رو دیگه نمی دونم... |
RE: مشخص کردن دیتاست مقاله - mahdokht91 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ ب.ظ)teraktor2003 نوشته شده توسط: مقاله ها رو بخونین و دیتاست ها رو سرچ کنین(اصولا در قسمت دیتا های مورد استفاده مقاله توضیح داده شده) ببینین موجود هس یا نیس ممنون از راهنماییتون . میشه این مقاله های ضمیمه رو یه نگاه بندازید و بگید آیا دیتتاست رو معرفی کردن یا نه ؟ چون من نمی تونم پیدا کنم که آیا معرفی شده یا نه؟!! |
|
مشخص کردن دیتاست مقاله - teraktor2003 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ب.ظ
متاسفانه مقاله شما رو نمی تونم دانلود کنم... تو مقاله Data یا Data Acquisition رو سرچ کنین...اصولا باید تو مقاله توضیح داده شده باشه...بعیده نباشه... |