انتخاب موضوع برای سمینار - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب موضوع برای سمینار - mm123456789 - 06 آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان وقتتون بخیر ازتون راهنمایی میخواستم من دانسجوی ارشد نرم افزار ترم ۳ هستم این ترم سمینار دارم با استادی که برداشتم تخصصشون هوش مصنوعی هست موضوعاتی هم که پیشنهاد میدن خیلی گیج کننده وسخت هست موضوعی مد نظرتون نیست که یکم راحت باشه خیلی خیلی پیچیده نباشه میشه کمکم کنین؟؟؟ |
انتخاب موضوع برای سمینار - mm123456789 - 27 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
دوستلن یعنی اینجا هیچکی نیست یا نمیتونه یه کمکی کنه ؟؟؟؟؟؟؟ بخدا دوستان خیلی استرس دارم چرا هیچکی کمکی نمیکنه |
انتخاب موضوع برای سمینار - equilibrium - 28 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ
سلام؛ عنوان اون موضوعات گیج کننده و سخت رو هم بنویسید؛ شاید برداشت شما غلط یا ناقص باشه؛ |
RE: انتخاب موضوع برای سمینار - mm123456789 - 28 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ)equilibrium نوشته شده توسط: سلام؛ سیستم های دسته بند چندگانه " یا " سیستم های شورایی" (ensemble Learnin |
RE: انتخاب موضوع برای سمینار - equilibrium - 28 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: سیستم های دسته بند چندگانه " یا " سیستم های شورایی" (ensemble Learninیادگیری تجمعی به تنهایی موضوع نیست؛ روشی هست برای حل مسئله؛ احتمالا منظور استاد شما این بوده که روی مسئله ای کار کنید که برای حل اون از یادگیری تجمعی هم استفاده میشه؛ البته برای عنوان سمینار بهتره یه سطح بیاید بالاتر، مثلا "مسئله X به کمک روش های یادگیری ماشین" برای سمینار میتونه مناسب باشه که روش های یادگیری تجمعی هم جزئی از اونهاست؛ اگه مشکلی با یادگیری ماشین ندارید، باید اول مسئله X رو پیدا کنید؛ برای اینکار میتونید به سراغ زمینه های جدیدی برید که از یادگیری ماشین هم استفاده میکنن مثل: شبکه های حسگر، شبکه های اجتماعی موبایل، سیستم های توصیه گر، بیو انفورماتیک، ... تو هر زمینه n تا مسئله وجود داره که میتونه مسئله X شما باشه مثل: خلاصه سازی داده ها در اولی، تشخیص گروه در دومی، یا تشخیص کمپلکس های پروتئینی در آخری؛ اگر هم علاقه ای به یادگیری ماشین ندارید، میتونید روش های حل مسئله X رو که در یکی از زمینه های بالا انتخاب کردید به طور کلی بحث کنید و قید یادگیری ماشین رو از انتهای عنوان سمینار بردارید (که البته حجم کارتون به جهت کلی تر شدن موضوع یکم بیشتر میشه)؛ |
RE: انتخاب موضوع برای سمینار - somayeh2015 - 28 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ق.ظ
سلام.من در یکی از این زمینه ها میخوام کار کنم به نظرتون کدوم جدیدتره و بهتر میشه کار کرد که بشه واسه پایان نامه هم ادامه داد. به کارگیری Mobile Ad-hoc Networks (manet) برای مقابله با بحرانها در شهر هوشمند به کارگیری Mobile Agents برای شهر هوشمند کاربردهای معماری سرویس گرا در ایجاد محیط تعاملی کاربردهای معماری منبع گرا در ایجاد محیطهای تعاملی در سامانه های هوشمند کاربردهای میان افزار تحت وب برای ایجاد سامانه های نرم افزاری بررسی معماری های نرم افزاری کاربردی در ایجاد یک شهر هوشمند برقراری توزان بار در محیط محاسبات ابری با استفاده از رهیافت ترکیبی محاسبات توزیع شده، محاسبات گرید موضوعات مشابه در سامانه های هوشمند |