تالار گفتمان مانشت
فووورررری راهنمایی کنید منو کجا برم کتاب بخرم؟ فوررری - نسخه‌ی قابل چاپ

فووورررری راهنمایی کنید منو کجا برم کتاب بخرم؟ فوررری - baharkhanoom - 28 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ

سلام دوستان
کنکور علوم میخوام شرکت کنم
یسری کتابام کامل نیست. جایی که هستم پیدا نمیشه مثل گریمالدی و لین ولین وسیپسر...
میخام جمعه برم تهران
میخاستم از دوستای تهرانی کمک بخوام. میدونم که خیابون انقلاب منبع کتب هست اما میشه یه ادرسی بگید که بتونم کتابای دسته دوم و خوب با قیمت مناسب و خوش انصافانه پیدا کنم؟چون وقت زیادی هم برا تهران موندن ندارم.گویا بعضی از کتابفروشی ها هم بی انصاف هستن!!!!!
کاش هرکسی میخواد راهنماییم کنه تا فردا بگه بهم چون احتمالا از پسفردا نت نداشته باشم
ممنونم پیشاپیش

RE: فووورررری راهنمایی کنید منو کجا برم کتاب بخرم؟ فوررری - arefeh.hp - 28 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ

(۲۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ)baharkhanoom نوشته شده توسط:  سلام دوستان
کنکور علوم میخوام شرکت کنم
یسری کتابام کامل نیست. جایی که هستم پیدا نمیشه مثل گریمالدی و لین ولین وسیپسر...
میخام جمعه برم تهران
میخاستم از دوستای تهرانی کمک بخوام. میدونم که خیابون انقلاب منبع کتب هست اما میشه یه ادرسی بگید که بتونم کتابای دسته دوم و خوب با قیمت مناسب و خوش انصافانه پیدا کنم؟چون وقت زیادی هم برا تهران موندن ندارم.گویا بعضی از کتابفروشی ها هم بی انصاف هستن!!!!!
کاش هرکسی میخواد راهنماییم کنه تا فردا بگه بهم چون احتمالا از پسفردا نت نداشته باشم
ممنونم پیشاپیش

سلام
کدوم کتابهارو میخواید بخرید؟

RE: فووورررری راهنمایی کنید منو کجا برم کتاب بخرم؟ فوررری - baharkhanoom - 28 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۴ ب.ظ

یسری کتابام که کلا قدیمیه ولی فک نمیکنم اشکالی داشته باشه اما این چندتا نیازمه:
نظریه زبان سیپسر و پارسه
گسسته گریمالدی(فکنم جلد۱و۲ کافی باشه، اگه ۳ هم بتونم میخرم + حل تمرینش)
۶۰۰ مسئله دکتر قدسی
منطق و نظریه مجموعه(بچه ها میگفتن تست براش نیست!!!وفن دالن خوبه .ولی خودم نمیدونم چی بخرم!!!)
مبانی ماتریس و جبر خطی
مبانی ترکیبیات هم نمیدونم بخرم یا نه . چون نمیدونم چقدر فرق داره با گسسته.اصن همونه یا نه!!!
ریاضیات عمومی پارسه یا ارشد سپاهان

یسری کتابام که کلا قدیمیه ولی فک نمیکنم اشکالی داشته باشه اما این چندتا نیازمه:
نظریه زبان سیپسر و پارسه
گسسته گریمالدی(فکنم جلد۱و۲ کافی باشه، اگه ۳ هم بتونم میخرم + حل تمرینش)
۶۰۰ مسئله دکتر قدسی
منطق و نظریه مجموعه(بچه ها میگفتن تست براش نیست!!!وفن دالن خوبه .ولی خودم نمیدونم چی بخرم!!!)
مبانی ماتریس و جبر خطی
مبانی ترکیبیات هم نمیدونم بخرم یا نه . چون نمیدونم چقدر فرق داره با گسسته.اصن همونه یا نه!!!
ریاضیات عمومی پارسه یا ارشد سپاهان

RE: فووورررری راهنمایی کنید منو کجا برم کتاب بخرم؟ فوررری - A V A - 28 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۰ ب.ظ

سلام، انقلاب که برید، چند تا پاساژ هست، جلوش داد میزنن کتابای دست دوم