محاسبه تعداد گام.. - نسخهی قابل چاپ |
محاسبه تعداد گام.. - farazz - 24 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ
سلام به همه ممنون میشم تو حل این سوال کمکم کنید تعداد گام الگوریتم زیر را محاسبه کنید int j = 0; for(a=2 a<30 a+=3) for (b=5 b<=a a++) {printf ("%d" ;b); j++} printf("%d"j); |
RE: محاسبه تعداد گام.. - Fot30 - 24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط: سلام به همه این چیزی که شما نوشتی یه انتساب داریم که ۱ واحد حساب میشه و یک حلقه تکرار بیرونی که ۲ بار به حساب میاد و حلقه داخلی هم ۱ بار عمل چاپ هم ۱ که برنامه ۵ گام داره بنظرم |
RE: محاسبه تعداد گام.. - farazz - 24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط: سلام به همه داداش اونحور که خودم حساب کردم for اولی یازده تا گام داره j=0هم یک گام for دومی با پرینتازو هنگ کردم |
RE: محاسبه تعداد گام.. - Fot30 - 24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط: سلام به همه اگر a تو حلقه تکرار از ۲ شروع بشه برای بار دوم مقدار a برابر با ۳۲ شده چطور شرط مجدد اجرای حلقه برقراه؟! یکبار اجرا میشه و بار بعد چک میشه که صحیح نیست و میره رو خط چاپ j |
RE: محاسبه تعداد گام.. - farazz - 24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۱ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ)farazz نوشته شده توسط: سلام به همه un a+=3 هستش ویرایشش کردم شرمنده |