بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار - royaarabi - 13 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ
بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار چیه؟ به نطرتون برا انتخاب استاد راهنما به اخلاقش نگاه کنیم یا علمش یا موارد دیگه؟؟ |
بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار - Riemann - 13 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۱۳ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط: اخلاقش نگاه کنیم یا علمشبه تقواش اخلاق استاد به نظر من خیلی مهمه و از اخلاق مهم تر اینه که استاد در دسترس باشه و یه تایم هایی رو واسه شما داشته باشه که راهنماییتون کنه، یا حداقل کمکتون کنه که و راه و اشتباه نرید. در کل پایان نامه ی ارشد چیزی نیست که آدم بخواد یک سال با یه ادم مسخره سر و کله بزنه، من که یه ادم با اخلاق رو به یه آدم دانشمند با درجه ی علمی بالا(که نداریم ) ترجیح میدم. |
بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار - ezra - 14 آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۱۰ ب.ظ
سوال اولتون رو آلن تورینگ هم نمی تونه جواب بده !!! سوال دوم رو هم بهتره از ترم قبلیای دانشگاه خودتون بپرسی ! ولی اگه بخوایم همینجور فله ای بهش جواب بدیم , به نظر من هم اخلاق شاید مهمتر باشه ! ولیکن عنایت داشته باشید که اگه فقط و فقط اخلاق معیار انتخاب باشه باید منتظر شاهزاده ای باشید که با اسب سفیدش بیاد تو دانشگاهتون سمینار و پروژه ارائه بده ... !!! |
بهترین موضوع برای پایان نامه ارشد نرم افزار - fereshtok - 30 آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
با سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار هستم و به دنبال موضوعی واسه پایان نامه م در زمینه داده کاوی میگردم که هم جدید باشه و هم منابع زیادی واسه دسترسی داشته باشه، لطفا اگه میتونید بهم کمک کنید ممنونم |