فروش کتاب های کامپیوتر و IT - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب های کامپیوتر و IT - pheni - 25 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان. بنده قصد فروش یه تعدادی از کتاب های کنکورم رو دارم. کتاب ها خیلیشون تمیز هستن. فقط یه درصد کمیشون در کنار و حاشیشون فقط نوشته شده و اون هم نکات مهم درسی بوده که نکاتیه که از منابع مختلف جمع آوری شده. قیمت کتاب ها حدود ۴۵۰ هزار تومن میشه که من قصد دارم حدود ۱۷۰ تومن بفروشمشون. در ضمن ببخشید دوستان بنده قصد فروش تکی کتاب ها رو ندارم و همه ی کتاب ها رو به صورت یکجا و پک میفروشم. لطفن دوستان راجب به تک فروشی سوال نکنن چون اصلن همچین قصدی ندارم. دوستانی که قصد خرید کتاب ها رو دارن میتونن با این شماره تماس بگیرن : محمدی ۰۹۳۶۷۲۰۰۶۲۵ لیست کتاب ها هم در لیست زیر موجوده: کتابهای پارسه : سال ۹۱ شبکه های کامپیوتری - سیستم عامل - ریاضی گسسته - ساختمان داده - طراحی الگوریتم - مدارهای منطقی - نظریه زبان ها - پایگاه داده - کامپایلر - معماری کامپیوتر - هوش مصنوعی - مدارهای الکتریکی -پارسه بانک مهندسی کامپیوتر سال ۹۲ کتابهای پوران ساختمان داده سال ۹۱ - طراحی الگوریتم سال ۹۲ - ساختمان گسسته سال ۹۱ - مدارهای منطقی پشت جلد - کامپایلر آل شیخ پشت جلد - نظریه زبان های کریم سهرابی - محاسبات عددی پشت جلد کتابهای مقسمی : طراحی الگوریتم سال ۸۸ - طراحی کامپایلر سال ۹۰ - پایگاه داده سال ۹۱ - ساختمان داده سال ۹۱ - زبان های برنامه سازی سال ۹۰ - سیستم عامل سال ۹۰ |