فوری کسی میدونه آیا میشه همروندی را با سی پلاس پلاس پیاده کرد؟ - نسخهی قابل چاپ |
فوری کسی میدونه آیا میشه همروندی را با سی پلاس پلاس پیاده کرد؟ - sara23 - 18 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ق.ظ
سلام من میخام چند تا از مسله های همروندی سیستم عامل(آرایشگر خوابیده-مساله تولید کننده با بافر محدود-مساله تولید کننده با بافر نامحدود -مساله خوانندگان و نویسندگان با اولویت نویسندگان . مسلاه تغذیه فیلسوفان و ... که از مباحث سیستم عامل هستند را با C++ پییاده سازی کنم کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟ من میخاستم این مسائل رو تو سی پلاس تحت ویندوز پیاده کنم ولی انگار میگن تو سی پلاس تحت ویندوز نمیشه و باید تو سی پلاس لینوکس بنویسیم اگه از دوستان کسی میتونه خواهش میکنم راهنمایی کنید. منتظرم |
فوری کسی میدونه آیا میشه همروندی را با سی پلاس پلاس پیاده کرد؟ - sara23 - 19 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ ب.ظ
فکر نمیکردم اینجا نتونم به جواب برسم |
فوری کسی میدونه آیا میشه همروندی را با سی پلاس پلاس پیاده کرد؟ - Ahmadreza9 - 22 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ
قابلیت پیاده سازی در ویندوز و با ویژال استودیو با استفاده از MPI وC# را دارید و از طرف دیگر یک کتاب به نام گام به گام برنامه نویسی موازی وجود دارد که مسائل در آن توضیح داده شده است. |
فوری کسی میدونه آیا میشه همروندی را با سی پلاس پلاس پیاده کرد؟ - sara23 - 26 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ
مرسی مشکلم حل شد هر سه برنامه به زبان سی پلاس نوشتم ممنون |