تالار گفتمان مانشت
سوال راجب تکمیل ظرفیت دارم خیلی عجله دارم محبت کنید راهنمایی کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال راجب تکمیل ظرفیت دارم خیلی عجله دارم محبت کنید راهنمایی کنید - rahman9611 - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ

با سلام من غیر انتفاعی ثبت نام کردم شهریه هم دادم میخوام بدونم اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و یه غیر انتفاعی دیگه قبول بشم میتونم نرم و همون جای قبلی به تحصیلم ادامه بدم ؟ چون تو سنجش نوشته قبولی قبلی کان لم یکن میشه

RE: سوال راجب تکمیل ظرفیت دارم خیلی عجله دارم محبت کنید راهنمایی کنید - popoloo - 14 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ)rahman9611 نوشته شده توسط:  با سلام من غیر انتفاعی ثبت نام کردم شهریه هم دادم میخوام بدونم اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و یه غیر انتفاعی دیگه قبول بشم میتونم نرم و همون جای قبلی به تحصیلم ادامه بدم ؟ چون تو سنجش نوشته قبولی قبلی کان لم یکن میشه
سلام
خیررررر نمیتونی نری! خودت هم میگی که نوشته قبولی قبلی لغو میشه

سوال راجب تکمیل ظرفیت دارم خیلی عجله دارم محبت کنید راهنمایی کنید - hamed razi - 16 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ب.ظ

آره دیگه دقیقآجواب سوال شمافکرمیکنم مورد۳یا۴ماده وتبصره هاش بود که هرجایی هرموسسه ای توتکمیل ظرفیت قبول بشی قبولی قبلیتون خودبه خودکنسل میشه!
حالامن یه سوال دارم میخوام ببینم شهریه شبان بیشتره یاغیرانتفاعی؟

سوال راجب تکمیل ظرفیت دارم خیلی عجله دارم محبت کنید راهنمایی کنید - shahin70 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ

نتیجه تکمیل ظرفیتتون چی شد؟؟؟؟؟؟؟