|
|
برنامه ریزی بر طبق زمانبندی مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
برنامه ریزی بر طبق زمانبندی مدرسان شریف - arman1993 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ
با سلام به دوستان عزیز مانشتی تصویری که در ادامه می بینید روند برنامه های آزمون های حضوری و اینترنتی مدرسان شریفه به نظرتون چطور باید مطالعه کرد؟! به فرض شروع مطالعه از پاییز و پایه ی علمی ضعیف! ![]() به عنوان مثال: من از اول پاییز میخونم تا ۱۷ آبان و مباحث ۵۰ درصد اول رو مطالعه میکنم بعد از ۱۷ آبان تا ۶ آذر تست های بیشتر و مطالعه ی دقیق تری روی ۲۵درصد اول انجام میدم بعد از ۶ آذر تا ۲۷ آذر روی ۲۵ دوم تمرکز میکنم بعد اونوقت از ۲۷ آذر تا ۲۹ آذر چی کنم واسه ۲۵ درصد سوم که آزمون دوم اینترنتیه؟! توی ۱۷ آبان تا ۲۹ آذر بشینم ۲۵ درصد سوم بخونم؟! تواما بخونم؟! پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسمندم |
|
برنامه ریزی بر طبق زمانبندی مدرسان شریف - rezalow2 - 26 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
دوست گلم داداش گلم اصلا روی آزمون های اینترنتی حساب نکن من خودم پارسال پارسه شرکت کردم آزمون های اینترنتی چرت بود و بس.. فقط بخون واسه اینکه درس رو یاد بگیری و به اینا چیزا که چقدر بزنم کجا قبول شم کدوم دانشگاه و برم سرکار و .... اصلا فکر نکن و روی سوال های آزمون های آزمایشی هم اصلا حساب باز نکن.... تنها دغدغه ات این باشه که بخونی و به کل مطالب برسی..دلیل هم دارم شما روند سوال های سال های اخیر رو نگاه کن؟؟از صف و پشته چقدر تو این چند سال اخیر سوال اومده؟؟ها؟؟ ولی امسال دیدیم که اومد و خیلیا رو غافلگیر کرد پس اگه از من که پارسال خوب خوندم ولی خوب جمع نکردم میشنوی فقط بخون و مسلط شو و تست بزن و به هیچ عدد و رقمی کار نداشته باش...... موفق باشی |