۱۲۴۴ نرم افزار- دانشگاه غیرانتفاهی امام رضا مشهد - نسخهی قابل چاپ |
۱۲۴۴ نرم افزار- دانشگاه غیرانتفاهی امام رضا مشهد - singleboy0123 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ
سلام و تبریک به همه دوستانی که دانشگاهی رو که دلشون می خواست قبول شدن رتبه ۱۲۴۴ نرم-دانشگاه غیرانتفاهی امام رضا مشهد به ترتیب اول سراسری روزانه و شبانه ها رو زدم بعد غیرانتفاهی علم و فرهنگ تهران بعد هم امام رضا که همینو قبول شدم من دلم نمیخواد دانشگاه های غیرانتفاهی یا آزاد... ارشد بخونم من ۲۵ سالمه و تازه هم خدمتم تموم شده-پارسال خوندم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم میخوام امسال دوباره بشینم و بخونم،بنظرتون کارم اشتباهه؟؟؟ |
RE: 1244 نرم افزار- دانشگاه غیرانتفاهی امام رضا مشهد - roodantnt - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط: سلام و تبریک به همه دوستانی که دانشگاهی رو که دلشون می خواست قبول شدن من شدم ۲۲۵۷ که غیر انتفاعی اشرفی قبول شدم من ۲۷ سالمه و میخوام سال بعد برای زیر ۲۰ بجنگم اگه تو هم دوس داری میتونی رتبه خوبی بیاری به شرطی که خوب بخونی و ناامید ننشی . موفق باشی دوست من |
۱۲۴۴ نرم افزار- دانشگاه غیرانتفاهی امام رضا مشهد - ریحان - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ
منم ۶۰۰ الگوریتم و ۹۰۰ نرم شدم. شدم.میخوام برای سال بعد بخونم دوباره.برای دورقمی...۵۰ تلاش میکنم |