تالار گفتمان مانشت
رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - نسخه‌ی قابل چاپ

رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - JAFARI71 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ

سلام
میگم آخرین رتبه قبولی و رتبه داوطلب در کارنامه نهایی چطوری محاسبه میشه؟
من رتبه شده ۴۳ و آخرین رتبه قبولی شده ۴۵!
یعنی چی؟

رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - afrooz-OMD - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ

اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه
ینی شما نفر ۴۳ام بودی که این کد رو انتخاب کردی و تا نفر۴۵ام تونستن این کد رو قبول بشن
جدا از رتبه کارنامس

RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - researcher0 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه
ینی شما نفر ۴۳ام بودی که این کد رو انتخاب کردی و تا نفر۴۵ام تونستن این کد رو قبول بشن
جدا از رتبه کارنامس

درواقع وقتی داوطلبین رو به ترتیب رتبه مرتب کردند، شما ۴۳امین نفری بودی که این رشته رو انتخاب کردی و تا ۴۵امین نفری هم که این رشته رو انتخاب کرده قبول شدند. که میتونه بین شما و نفر ۴۵ام صدنفر وجود داشته باشند که هیچکدام این رشته رو انتخاب نکرده باشند.Cool

RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - Tehran_95 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)researcher0 نوشته شده توسط:  
(12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه
جدا از رتبه کارنامس

درواقع وقتی داوطلبین رو به ترتیب رتبه مرتب کردند، شما ۴۳امین نفری بودی که این رشته رو انتخاب کردی و تا ۴۵امین نفری هم که این رشته رو انتخاب کرده قبول شدند. که میتونه بین شما و نفر ۴۵ام صدنفر وجود داشته باشند که هیچکدام این رشته رو انتخاب نکرده باشند.Cool
نمی دانم چرا متوجه نمی شم

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - amink - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:  سلام
میگم آخرین رتبه قبولی و رتبه داوطلب در کارنامه نهایی چطوری محاسبه میشه؟
من رتبه شده ۴۳ و آخرین رتبه قبولی شده ۴۵!
یعنی چی؟

سلام.من فک میکنم او دو نفر یا معدلشون از تو بیشتر بوده چون معدل تو کارنامه نهایی تاثیر داره یا سهمیه داشتنه
البته فقط فک میکنمTongueTongue

RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - fardin_ss - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ

یک توضیح در مورد کارنامه :
من تو سمنان نفر ۹۰ شدم و آخرین رتبه قبولی هم۱۲۳ هست. یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه:
ببینید درسته که ۱۲۳ نفر سمنان قبول شدن اما همه شون که نرفتن اونجا.مثلا اون کسی که رتبه ش یک شده امکان داره اونهم سمنان در انتخابهای بعدی زده باشه و طبیعتا قبول هم شده اما خوب انتخاب اولش رو رفته.
یا من با رتبه ی ۵۵۱ چمران و کردستان هم قبول شدم.امکان داره من نفر صدمی باشم که چمران رو انتخاب کردم و در عین حال هم قبول شده باشم اما خوب سمنان رو که قبلش زده بودم، آوردم!
امیدوارم کمکی کرده باشم.