رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - نسخهی قابل چاپ |
رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - JAFARI71 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام میگم آخرین رتبه قبولی و رتبه داوطلب در کارنامه نهایی چطوری محاسبه میشه؟ من رتبه شده ۴۳ و آخرین رتبه قبولی شده ۴۵! یعنی چی؟ |
رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - afrooz-OMD - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ
اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه ینی شما نفر ۴۳ام بودی که این کد رو انتخاب کردی و تا نفر۴۵ام تونستن این کد رو قبول بشن جدا از رتبه کارنامس |
RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - researcher0 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه درواقع وقتی داوطلبین رو به ترتیب رتبه مرتب کردند، شما ۴۳امین نفری بودی که این رشته رو انتخاب کردی و تا ۴۵امین نفری هم که این رشته رو انتخاب کرده قبول شدند. که میتونه بین شما و نفر ۴۵ام صدنفر وجود داشته باشند که هیچکدام این رشته رو انتخاب نکرده باشند. |
RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - Tehran_95 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ)researcher0 نوشته شده توسط:نمی دانم چرا متوجه نمی شم(12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اخرین رتبه قبولی ینی اخرین نفری که این کد رو انتخاب کرده و قبول شده نه رتبه کارنامه فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk |
RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - amink - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط: سلام سلام.من فک میکنم او دو نفر یا معدلشون از تو بیشتر بوده چون معدل تو کارنامه نهایی تاثیر داره یا سهمیه داشتنه البته فقط فک میکنم |
RE: رتبه داوطلب و آخرین رتبه قبولی - fardin_ss - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ ب.ظ
یک توضیح در مورد کارنامه : من تو سمنان نفر ۹۰ شدم و آخرین رتبه قبولی هم۱۲۳ هست. یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه: ببینید درسته که ۱۲۳ نفر سمنان قبول شدن اما همه شون که نرفتن اونجا.مثلا اون کسی که رتبه ش یک شده امکان داره اونهم سمنان در انتخابهای بعدی زده باشه و طبیعتا قبول هم شده اما خوب انتخاب اولش رو رفته. یا من با رتبه ی ۵۵۱ چمران و کردستان هم قبول شدم.امکان داره من نفر صدمی باشم که چمران رو انتخاب کردم و در عین حال هم قبول شده باشم اما خوب سمنان رو که قبلش زده بودم، آوردم! امیدوارم کمکی کرده باشم. |