فناوری تهران - نسخهی قابل چاپ |
فناوری تهران - misam - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
سلام تبریک به همهی مانشتیهایی که قبول شدن. همکلاسیهای جدید کسی نیست اینجا؟ |
۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - sorlin - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)misam نوشته شده توسط: سلامکی گفته آی تی تهران راحت هستش ؟ :| |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - misam - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ)sorlin نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ)misam نوشته شده توسط: سلامکی گفته آی تی تهران راحت هستش ؟ :| عزیز منظور مقایسه با شبکه شریف و امنیت امیرکبیر بود. من خیلی بررسی کردم و از کسایی که بودن کامل پرسجو کردم. وگرنه میدونم که راحت نیس بعدش هم سختی رشته ملاکی برای برتریش نیست. شخصا خیلی خوشحالم که این رشته و این دانشگاه رو اوردم. |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - misam - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: سلام به شما آقای پرانرژی که موضوع پژوهشتونم معلومه امیدوارم از حضورتون استفاده کنیم |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - misam - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: بابا دمت گرم من الان دقت کردم دیدم ۵ شبکه شدی! من کوچیک همه همکلاسیهای گلم هستم. دیگه علاقه و خیلی مسائل دیگه باعث شد شبکه نزنم. بعدشم شریف کجا و ردهبندیش، تهران کجا. خودمونو عشقه |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - hoomanab - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: سلام، در زمینه شبکه های موبایل متحرک و البته توی زمینه مالتی مدیا، دکتر قنبری کار می کنن. از نظر خوب بودن که میشه گفت بهترین رزومه رو دارن. ولی یه مقدار به خاطر بالا بودن سنشون، مثل استادای جوون تر پیگیر کاراتون نیستن. به عنوان مثال، استادای جوون تر ممکنه حتی وقتی امکان ملاقات حضوری نیست، هر هفته با اسکایپ باهاتون جلسه بذارن. توی جلسه معارفه، با زمینه تحقیقاتی اساتید آشنا خواهید شد. |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - Itstudent87 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ ب.ظ)misam نوشته شده توسط: من کوچیک همه همکلاسیهای گلم هستم. دیگه علاقه و خیلی مسائل دیگه باعث شد شبکه نزنم. آقایی (۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: سلام، در زمینه شبکه های موبایل متحرک و البته توی زمینه مالتی مدیا، دکتر قنبری کار می کنن. از نظر خوب بودن که میشه گفت بهترین رزومه رو دارن. ولی یه مقدار به خاطر بالا بودن سنشون، مثل استادای جوون تر پیگیر کاراتون نیستن. به عنوان مثال، استادای جوون تر ممکنه حتی وقتی امکان ملاقات حضوری نیست، هر هفته با اسکایپ باهاتون جلسه بذارن. ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز |
RE: ۹ فناوری، ۵ شبکه - فناوری تهران - misam - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: خیلی ممنون از راهنماییتون. چه واحدهایی ترم اول میدن؟! میتونید استادها رو با تخصص، ویژگی و شخصیتشون اینجا لیست کنید؟! |