قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - نسخهی قابل چاپ |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - ahmad.ra - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ب.ظ
با سلام نمیدونم جای تایپک درست هست یا نه. به هر حال اگر اشتباه هست پوزش میخواهم. بنده رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار موسسه آموزش عالی صدرا تهران قبول شدم. دوستانی که اطلاع دارن به نظرتون سطح علمی و سایر موارد اینجا چطوره؟ سوال کردم هزینه ثبت نام ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هست. از طرفی نتیجه ارشد ازاد هم هفته بعد سه شنبه هست و بنده باید سه روز اول هفته اینده واسه ثبت نام برم بدون اینکه بدونم نتیجه ازاد چی میشه. ایا امکان ثبت نام با تاخیر یا ندادن وجه ثبت نام اولیه هست؟ چون اگر قبول بشم ازاد هزینه داده شد میشه پس گرفت ؟ با احترام |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - moohammad.pn - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ
رتبه ات چند شد..بهتر از آزاد مطمئن باش |
RE: قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - ahmad.ra - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ب.ظ)moohammad.pn نوشته شده توسط: رتبه ات چند شد..بهتر از آزاد مطمئن باش سلام رتبه ۱۷۰۰ شد. بعد از فارغ التحصیلی مهر سراسری هم روی مدرک موسسات غیر انتفاعی میخوره یا فقط وزارت علوم؟ چقدر این مدرک برای خارج از کشور معتبر هست؟ |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - ahmad.ra - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
حد اقل فکر میکنم برای ارائه به خارج از کشور مدرک ازاد مورد قبول و شناخته شده تر باشه. حالا بگذریم. دوستان جواب سوال منو بدید من زیاد وقتی ندارم تا هفته بعد |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - moohammad.pn - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید غیرانتفاعی اگه تهران باشه بهتر ..دکترا اطلاع ندارم |
RE: قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - IT.girll - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ
صدرا خیلی دانشگاه خوبیه. دیسپلین اداری و سطح علمی اساتید و دانشجوها حداقل نسبت به آزاد تهران شمال خیلی بهتر بود.من خودم کاردانی صدرا بودم. حالا علوم تحقیقات بحثش جداست که اونم با مقایسه اختلاف شهریه ٬ راحتتر میشه تصمیم گرفت. + البته فضای ساختمون دانشگاه شکیل و بزرگ نیست(اگه محل کلاس های ارشد تغییر نکرده باشه) در عوض مسیر رفت و آمد سر راست هست. ساختمان سیمون بولیوار: بالای پونک و چهار دیواری ساختمان کوهسار: بالاتر از فلکه اول شهران |
RE: قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - ahmad.ra - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: صدرا خیلی دانشگاه خوبیه. دیسپلین اداری و سطح علمی اساتید و دانشجوها حداقل نسبت به آزاد تهران شمال خیلی بهتر بود.من خودم کاردانی صدرا بودم. ممنون ازت دوست عزیز. من رفتم متوجه شدم ساختمون سیمون بولیوار مربوط به ارشد هست. ساختمون قدیمی و شبیه مدرسه بود بیشتر! خیلی شهریه بالا هست. ۲/۵۰۰ ! ارشد ازاد مگر چقدره؟ نرم افزار؟ قضیه مهر رو کسی نمیدونه؟ که ایا مهر سراسری هم میخوره یا خیر؟؟ |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - ahmad.ra - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ
دوستان کمک کنید من زیاد فرصت ندارم |
قبولی در غیر انتفاعی صدرا تهران - سوال - Bache Mosbat - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۶ ب.ظ
دوست عزیز سوالتون رو در بخش مسائل آموزشی اگر میپرسیدین زودتر جواب میگرفتین. |