راهنمایی بین دو دانشگاه(غیرانتفاعی یا آزاد مسئله این است ) - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی بین دو دانشگاه(غیرانتفاعی یا آزاد مسئله این است ) - masoomeh_s - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان کسی اطلاع داره که مدرک غیرانتفاعی (روزبهان)معتبره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران . هر دوتا هم هوش است. برای ادامه تحصیل دکترا تو ایران و یا خارج کدوم معتبره و برای مصاحبه تو ایران براشون ازش داره.. ممنون |
راهنمایی بین دو دانشگاه - arash691 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
سلام دور غیرانتفاعی های مازندران رو خط بکش مدرساش مدرک دکتری هم ندارن یا دانشجوی دکتری هستن یا اگر هم دکتر باشن دانشگاه ازادی از یه جای مزخرف ... وقتی دانشگاه استاد نداشته باشه نمیتونی مقاله درست و حسابی بدی ، مقاله هم نداشته باشی دکتری نمیتونی جای خوب بری |
راهنمایی بین دو دانشگاه - Amir V - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام. به نظرم علوم تحقیقات بهتر از غیرانتفاعیه. حداقل مزیتش اینه که استاداش بهترن، محیط بهتره، و از امکانات پایتخت نشینی میتونی استفاده کنی. موفق باشی. |
راهنمایی بین دو دانشگاه - saeedeivazi - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۶ ب.ظ
علوم تحقیقات عالیه |
راهنمایی بین دو دانشگاه - captain - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ب.ظ
تا اونجایی که من اطلاع دارم علوم تحقیقات ، دانشگاه خوبیه ولی خب همه ی شرایط از جمله تفاوت هزینه تحصیل تو این دو تا دانشگاه رو هم باید در نظر گرفت |
راهنمایی بین دو دانشگاه - masoomeh_s - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی میخام بدونم جدا از اساتید ، مسافت و هزینه کدوم یک تو مصاحبه دکترا مدرک با ارزش تر است برای اسایتد دولتی؟ بازم ممنون |
RE: راهنمایی بین دو دانشگاه(غیرانتفاعی یا آزاد مسئله این است ) - Amir V - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۲۳ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: خیلی ممنون از راهنماییتونتقریبا هیچ کدوم! |
RE: راهنمایی بین دو دانشگاه(غیرانتفاعی یا آزاد مسئله این است ) - masoomeh_s - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون ، ولی خوب من بجز تهران و اطرافم روزانه و شبانه دیگه ای نزدم چون مسافت و شهرستان رفتن اصلا ارزش رفتن به شبانه و روزاته رو از تظر من و برخی از اساتیدی که پرسیدم نداره . ولی طی پرس و جویی که کردم دیدم اونی که آزدا تهران بود الان داره دکترا تهران دولتی می خونه و اونکه قزوین آزاد بود داره دولتی سمنان میخونه و برعکسش اونکه ارشد دانشگاه های دولتی تهران بود الان آزاد یا ادامه نداده ، همه چی دانشگاه نیست بسته به آدمش داره ولی متاسفانه دانشجو داره از روی اسم دانشگاه انتخاب میکنه . دانشجوی دانشگاه های عالی بودن مهم نیست مهم اینکه خودت راضی و موفق باشی. همین |
RE: راهنمایی بین دو دانشگاه(غیرانتفاعی یا آزاد مسئله این است ) - Amir V - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز بابت پاسختون ، ولی خوب من بجز تهران و اطرافم روزانه و شبانه دیگه ای نزدم چون مسافت و شهرستان رفتن اصلا ارزش رفتن به شبانه و روزاته رو از تظر من و برخی از اساتیدی که پرسیدم نداره .بله باید همینطور باشه که شما میگی. ولی اکثرا اینطور نیست. ولی من هم میشناسم آدمی رو که ارشد علوم تحقیقات بوده و دکتری دولتی ولی کارش خیلی خوبه بوده. به هر حال هر تصمیمی که میگیری امیدوارم موفق باشی. تلاش کنی به همه چیز میرسی. |