تالار گفتمان مانشت
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ

سلام گفتم شاید به درد دوستانی که سال بعد قراره کنکور بدن بخوره.
انتخاب هامم به این ترتیب بود فک کنم:
۱/نرم شریف
۲/نرم تهران
۳/نرم امیرکبیر
۴/نرم بهشتی
۵/سامانه های شبکه ای تربیت مدرس
۶/نرم تربیت مدرس
۷/نرم علم و صنعت
۸/تکنولوژی اطلاعات تربیت مدرس
۹/نرم شبانه تهران
۱۰/نرم شبانه امیرکبیر

۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ

تبریک می گم موفق باشید

RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  تبریک می گم موفق باشید
ممنون دوست عزیز
امیدوارم پشیمون نشم که تربیت مدرس و علم و صنعت رو لحظه آخر جا به جا کردم. البته بعد مشاوره با چند نفر این کارو کردم.

۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ

فگر نکنم از کار شبکه کسی پشیمون بشه، مگه این که علاقه نداشته باشین.

RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط:  فگر نکنم از کار شبکه کسی پشیمون بشه، مگه این که علاقه نداشته باشین.
نه اتفاقا علاقه دارم و تو این زمینه هم کار کردم.فقط به خاطر بعضی از درسها و ظرفیت کم آی تی نرفتم سراغ کنکورش.

۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - pe.esf - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ

سلام تبریک فراوان
خیلی تعریف مدرس رو شنیدم منم بالاتر از علم و صنعت زده بودم
پس من با ۱۱۲ بهشتی فک کنم نفر آخرم

RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:  سلام تبریک فراوان
خیلی تعریف مدرس رو شنیدم منم بالاتر از علم و صنعت زده بودم
پس من با ۱۱۲ بهشتی فک کنم نفر آخرم
سلام خیلی ممنون.تبریک متقابل!
آره احتمالا شما نفر آخر بودید.البته نفر ۱۱۳ رو هم باید دید کجا رو آورده؟!