۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - نسخهی قابل چاپ |
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ب.ظ
سلام گفتم شاید به درد دوستانی که سال بعد قراره کنکور بدن بخوره. انتخاب هامم به این ترتیب بود فک کنم: ۱/نرم شریف ۲/نرم تهران ۳/نرم امیرکبیر ۴/نرم بهشتی ۵/سامانه های شبکه ای تربیت مدرس ۶/نرم تربیت مدرس ۷/نرم علم و صنعت ۸/تکنولوژی اطلاعات تربیت مدرس ۹/نرم شبانه تهران ۱۰/نرم شبانه امیرکبیر |
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ
تبریک می گم موفق باشید |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: تبریک می گم موفق باشیدممنون دوست عزیز امیدوارم پشیمون نشم که تربیت مدرس و علم و صنعت رو لحظه آخر جا به جا کردم. البته بعد مشاوره با چند نفر این کارو کردم. |
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ
فگر نکنم از کار شبکه کسی پشیمون بشه، مگه این که علاقه نداشته باشین. |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۰۷ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: فگر نکنم از کار شبکه کسی پشیمون بشه، مگه این که علاقه نداشته باشین.نه اتفاقا علاقه دارم و تو این زمینه هم کار کردم.فقط به خاطر بعضی از درسها و ظرفیت کم آی تی نرفتم سراغ کنکورش. |
۱۱۴ نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - pe.esf - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ
سلام تبریک فراوان خیلی تعریف مدرس رو شنیدم منم بالاتر از علم و صنعت زده بودم پس من با ۱۱۲ بهشتی فک کنم نفر آخرم |
RE: 114 نرم افزار ۱۱۰ الگوریتم - سامانه های شبکه ای (تربیت مدرس) - sntbrz - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۰ ق.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: سلام تبریک فراوانسلام خیلی ممنون.تبریک متقابل! آره احتمالا شما نفر آخر بودید.البته نفر ۱۱۳ رو هم باید دید کجا رو آورده؟! |