![]() |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - nerd0010 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ
۱/ نرم شریف ۲/ الگوریتم شریف ۳/ نرم تهران ۴/ نرم امیرکبیر ۵/ نرم علم و صنعت (*) ۶/ نرم بهشتی ۷/ الگوریتم تهران ۸/ نرم تربیت مدرس |
RE: 119نرم _ علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
تبریک میگم ... موفق باشید |
۱۱۹نرم _ علم و صنعت - nerd0010 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ب.ظ
قوربون تو. همچنین |
۱۱۹نرم _ علم و صنعت - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ
با عرض تبریک |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - nerd0010 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ)captain نوشته شده توسط: با عرض تبریک ممنون. همچنین |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ
سلام تبریک میگم با آرزوی موفقیت براتون |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - Z.G71 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
تبریک فراوان هم کلاسی منم با ۱۳۷ علم و و صنعت نرم افزار قبول شدم . |
RE: 119 نرم افزار _ علم و صنعت - nerd0010 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم با آرزوی موفقیت براتون تشکر. همچنین (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: تبریک فراوان هم کلاسی منم با ۱۳۷ علم و و صنعت نرم افزار قبول شدم . ممنون. همچنین من فکر می کردم که آخرین نفر قبول شدم ! روزانه دیگه؟ و بدون سهمیه؟ |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - ali blhj - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ
تبریک فراوان موفق باشید |
RE: 119 نرم افزار _ علم و صنعت - nerd0010 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: تبریک فراوان موفق باشید تشکر. همچنین. اگه میشه ترتیب انتخاباتون رو بگین |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - Z.G71 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ
بله روزانه نه من سهمیه ندارم ولی هنوز تو شوکم من نباید هوش علم و صنعت قبول میشدم ؟؟؟؟؟؟؟اخرین رتبه ی قبولی برای هوش علم و صنعت چند بوده الان که فکر کنم کل ایران مهندسی نرم افزار قبول شدن |
RE: 119 نرم افزار _ علم و صنعت - nerd0010 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: بله روزانه نه من سهمیه ندارم ولی هنوز تو شوکم من نباید هوش علم و صنعت قبول میشدم ؟؟؟؟؟؟؟اخرین رتبه ی قبولی برای هوش علم و صنعت چند بوده الان که فکر کنم کل ایران مهندسی نرم افزار قبول شدن اونم نرم علم و صنعت ! |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - hosein70 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
تبریک میگم انشاا.. که موفق باشید |
RE: 119 نرم افزار _ علم و صنعت - Z.G71 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nerd0010 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: تا که دیدم علم و صنعت قبول شدم جیغ هورا زدم که هوشش قبول شدم اصلا به کدش نگا نکردم چون مطمین بودم اگه هوش علم و صنعت قبول نشم نرم افزار که قطعا قبول نمیشم !!!!!!! (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ)nerd0010 نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Z.G71 نوشته شده توسط: تا که دیدم علم و صنعت قبول شدم جیغ هورا زدم که هوشش قبول شدم اصلا به کدش نگا نکردم چون مطمین بودم اگه هوش علم و صنعت قبول نشم نرم افزار که قطعا قبول نمیشم !!!!!!! |
۱۱۹ نرم افزار _ علم و صنعت - pe.esf - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
تبریک میگم عالی قبول شدین |