تالار گفتمان مانشت
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - نسخه‌ی قابل چاپ

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ

جوابا هم اومد ... اینم نتیجه ما
۹۹ نرم افزار - ۸۱ الگوریتم
مهندسی نرم افزار - علم و صنعت

امیدورام همه از نتایج راضی باشن...

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۶ ب.ظ

با عرض تبریک . انشاءالله که موفق باشی

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۶ ب.ظ)captain نوشته شده توسط:  با عرض تبریک . انشاءالله که موفق باشی
ممنون ... همچنین شما

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ

تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:  تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟
ممنون از لطف شما
بله اول علم و صنعت زدم و بعد بهشتی
ظاهرا یه نفر تو همین مانشت با رتبه ۱۰۳ بهشتی قبول شده ...
شما چیکار کردید؟ پستی تو مانشت نذاشتید (یا شاید هم من ندیدم!!!) Smile

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - hosein70 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ

تبریک هم کلاسی جدید

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mohsen-z نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:  تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟
ممنون از لطف شما

چرا من گذاشتم بهشتی قبول شدم خدا رو شکر واسه همین پرسیدم چون من علم و صنعت رو زیر بهشتی زده بودم

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط:  تبریک هم کلاسی جدید
ممنون به شما هم تبریک میگم

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mohsen-z نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:  تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟
ممنون از لطف شما

چرا من گذاشتم بهشتی قبول شدم خدا رو شکر واسه همین پرسیدم چون من علم و صنعت رو زیر بهشتی زده بودم

بله دیدم ... مجددا تبریک عرض میکنم

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mrsh1372 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ

موفق باشید!

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ)mrsh1372 نوشته شده توسط:  موفق باشید!
ممنون ... همچنین شما

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ

سلام تبریک میگم موفق باشین

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط:  سلام تبریک میگم موفق باشین
خیلی ممنون ... همچنین شما

۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - sobhan.m - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ

تبریک تبریک تبریک
خیلی خوشحال شدم امیدوارم همیشه موفق باشی

RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)sobhan.m نوشته شده توسط:  تبریک تبریک تبریک
خیلی خوشحال شدم امیدوارم همیشه موفق باشی

خیلی ممنون دوست عزیز ....
انشاالله شما هم موفق باشید ...