![]() |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ
جوابا هم اومد ... اینم نتیجه ما ۹۹ نرم افزار - ۸۱ الگوریتم مهندسی نرم افزار - علم و صنعت امیدورام همه از نتایج راضی باشن... |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۶ ب.ظ
با عرض تبریک . انشاءالله که موفق باشی |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۶ ب.ظ)captain نوشته شده توسط: با عرض تبریک . انشاءالله که موفق باشیممنون ... همچنین شما |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ
تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟ |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟ممنون از لطف شما بله اول علم و صنعت زدم و بعد بهشتی ظاهرا یه نفر تو همین مانشت با رتبه ۱۰۳ بهشتی قبول شده ... شما چیکار کردید؟ پستی تو مانشت نذاشتید (یا شاید هم من ندیدم!!!) ![]() |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - hosein70 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ
تبریک هم کلاسی جدید |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - pe.esf - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mohsen-z نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟ممنون از لطف شما چرا من گذاشتم بهشتی قبول شدم خدا رو شکر واسه همین پرسیدم چون من علم و صنعت رو زیر بهشتی زده بودم |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۴۹ ب.ظ)hosein70 نوشته شده توسط: تبریک هم کلاسی جدیدممنون به شما هم تبریک میگم (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۵۱ ب.ظ)mohsen-z نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: تبریک میگم شما اول علم و صنعت رو زدین بعد بهشتی؟ممنون از لطف شما بله دیدم ... مجددا تبریک عرض میکنم |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mrsh1372 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ
موفق باشید! |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ب.ظ)mrsh1372 نوشته شده توسط: موفق باشید!ممنون ... همچنین شما |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
سلام تبریک میگم موفق باشین |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم موفق باشینخیلی ممنون ... همچنین شما |
۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - sobhan.m - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ
تبریک تبریک تبریک خیلی خوشحال شدم امیدوارم همیشه موفق باشی |
RE: ۹۹ نرم افزار و ۸۱ الگوریتم - مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - mohsen-z - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)sobhan.m نوشته شده توسط: تبریک تبریک تبریک خیلی ممنون دوست عزیز .... انشاالله شما هم موفق باشید ... |