|
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - نسخهی قابل چاپ |
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - slaf83 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ
خدارو شکر نتیجه ها هم اومد همونی که فکر می کردم شد ![]() انتخاب هام: ۱- نرم روزانه شریف ۲- الگوریتم روزانه شریف ۳- نرم روزانه تهران ۴- نرم روزانه امیرکبیر ۵- نرم روزانه شهید بهشتی ۶- نرم روزانه علم و صنعت ۷- نرم روزانه تربیت مدرس ۸- الگوریتم روزانه تهران * |
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - Riemann - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ
تبریک میگم الگوریتم قبول شدید
|
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - slaf83 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تبریک میگم الگوریتم قبول شدید خیلی ممنون
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - Riemann - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)slaf83 نوشته شده توسط: خیلی ممنوننخند
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - mmm1374 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ)slaf83 نوشته شده توسط: خدارو شکر نتیجه ها هم اومد همونی که فکر می کردم شدسلام تبریک بهتون میگم اگه میشه منابع مطالعاتی تون رو بگید ممنون میشم |
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ
تبریییییییییییییک |
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - ali blhj - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ
تبریک هم دانشگاهی |
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - slaf83 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)slaf83 نوشته شده توسط: خیلی ممنوننخند چرا؟ ![]() ![]() (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۱ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۳ ب.ظ)slaf83 نوشته شده توسط: خدارو شکر نتیجه ها هم اومد همونی که فکر می کردم شدسلام خیلی ممنون منابع مطالعاتی تقریبا همونایی هستش که بچه ها خوندن.....زبان: نخوندم ریاضی مهندسی: نخوندم آمار: پارسه طورانی محاسبات: پوران پژوهش ساختمان داده: مقسمی نظریه زبان: راهیان ارشد مدار منطقی: پوران معماری: پوران سیستم عامل: پارسه دکتر حقیقت کامپایلر: پوران زبان برنامه سازی: مدرسان شریف الگوریتم: مقسمی- ۶۰۰ مسئله دکتر قدسی پایگاه داده: مقسمی (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ)captain نوشته شده توسط: تبریییییییییییییک خیلی ممنون تبرییییییییک فراوان برای خودتون انشاءالله مقاطع بالاتر ![]() (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: تبریک هم دانشگاهی خیلی ممنون منم تبریک میگم هم دانشگاهی
|
|
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - t.mehr - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم. |
|
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - slaf83 - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ
اینم کارنامه نهایی ........... امیدوارم به درد آیندگان بخوره ![]()
|
|
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - msaki - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
دوست عزیز تبریک.محمد ساکی هستم همکلاسیت.این شماره منه لطف کن یه تماس با من بگیر.ممنون. ۰۹۳۶۴۰۹۶۳۱۲ |
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - nerd0010 - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)msaki نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک.محمد ساکی هستم همکلاسیت.این شماره منه لطف کن یه تماس با من بگیر.ممنون. ۰۹۳۶۴۰۹۶۳۱۲ چطوری محمد؟ تبریک. علی مرادی_ص سیرجان |
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - msaki - 18 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ ب.ظ)nerd0010 نوشته شده توسط:علی مرادی؟؟؟(12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)msaki نوشته شده توسط: دوست عزیز تبریک.محمد ساکی هستم همکلاسیت.این شماره منه لطف کن یه تماس با من بگیر.ممنون. ۰۹۳۶۴۰۹۶۳۱۲ |
|
۱۴۷ نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - tondar.sal - 22 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ
تبریک میگم میشه لطفا درصد هاتون رو هم بزارید؟ |
RE: 147 نرم افزار و ۱۱۶ الگوریتم - الگوریتم روزانه تهران - slaf83 - 24 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: تبریک میگم میشه لطفا درصد هاتون رو هم بزارید؟ خیلی ممنون ![]() زبان ۴/۴۴ ریاضی ۱۸/۷۵ مشترک ۳۲/۰۵ تخصصی نرم ۴۵/۸۳ معدل موثر ۱۴/۴۸ |