۲۳۳ امنیت و شبکه + شاگرد اولی - نسخهی قابل چاپ |
۲۳۳ امنیت و شبکه + شاگرد اولی - زینب۲۳ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
امنیت دانشگاه اصفهان خدارو شکر |
RE: 233 امنیت و شبکه + شاگرد اولی - mohamad_k2 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ب.ظ
سلام تبریک میگم همکلاسی |
۲۳۳ امنیت و شبکه + شاگرد اولی - livefarshad - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ
تبریک میگم. منم امنیت اصفهان آوردم |
RE: 233 امنیت و شبکه + شاگرد اولی - زینب۲۳ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ب.ظ)mohamad_k2 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم همکلاسیتبریک میگم (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ)livefarshad نوشته شده توسط: تبریک میگم. منم امنیت اصفهان آوردم منم به شما تبریک میگم (۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۷ ب.ظ)Eagle 72 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم، میخواستم بدونم که سهمیه شاگرد اولی تا چند وقت بعد فارغ التحصیلی اعتبار داره و چجوری و چه زمانی میشه این سهمیه رو اعمال کرد؟! اولا که باید معدل کل در اخر ترم ۸ اول باشین دومباید تا یه تاریخ مشخصی که سازمان سنجش هر سال در دفترچه اعلام میکنه تمام نمراتتون ثبت شده باشه حتی پروژه از امسال گفتند که تا یک سال بعد از اتمام تحصیل میتونید از این شرایط استفاده کنید ولی باز هم باید تا اون تاریخ مشخص نمراتتون ثبت شده باشه. اگه بازم سوالی داشتین من در خدمتم |
۲۳۳ امنیت و شبکه + شاگرد اولی - ziba.O - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
تبریک میگم دوستم.انشاله عاقبت بخیر شی |
۲۳۳ امنیت و شبکه + شاگرد اولی - salam az ma - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم موفق باشین |
RE: 233 امنیت و شبکه + شاگرد اولی - زینب۲۳ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Eagle 72 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۴ ب.ظ)زینب۲۳ نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ب.ظ)mohamad_k2 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم همکلاسیتبریک میگم اتفاقا من برعکس شما بودم. من لیسانس سخت افزار دارم.و در کنکور ای تی شرکت کردم و از این سهمیه استفاده کردم. هر کسی در هر رشته ای شاگرد اول باشه میتونه برای هر کنکور هر رشته ای از این سهمیه استفاده کنه |
RE: 233 امنیت و شبکه + شاگرد اولی - الهیان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ب.ظ
سلام تبریک فراوان امیدوارم موفق باشید اگه امکان داره کارنامه تون را هم بزارید؟؟؟؟؟ |