چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - نسخهی قابل چاپ |
چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - so@ - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام دوستان یه سوال پیش اومده برام لطفا اگر میتونید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. من تمام نرم افزارهایی که احساس کردم از حجم نتم مصرف میکنه رو stop کردم ودرحالتی قرار دادم که هیچ وسیله ای به وایرلسم وصل نیست جز لپتاپم ،ولی بازهم sent ,received اتفاق میفته . قبلا درموردspy software ها خونده بودم مثلا بابیلون ولی الان سیستمم در حالت امن چون از این سبک نرم افزار روش نصب نکردم. سوالی که دارم میخام بدونم چطوری میتونم بفهمم که ترافیکم توسط چه نرم افزارهاییه داره مصرف میشه و چجوری میشه فهمید و غیرفعالشون کرد. باتشکر |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - bahman2000 - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام.نرم افزار NetLimiter رو امتحان بفرمایید. |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - so@ - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: سلام.نرم افزار NetLimiter رو امتحان بفرمایید.ممنون از توجه اتون ببخشید شما با این نرم افزار کار کردید؟ من امتحانش کردم نرم افزارهایی که دارن از پهنای باندم استفاده میکنند رو نشونم میده و من هم میرم از task manager >end task میزنم وداخل نرم افزار netlimiter >kill connection میزنم ولی با یه ریست روز از نو روزی ازنو . میخام دیگه این نرم افزارا از نت استفاده نکن ،اصلا مگر میشه کروم باز باشه و هیچ سایتی رو request ندی بازهم برای کروم sent ,receive داشت همه افزونه ها و تولبارا روهم حذف و غیرفعال کردم ولی بازهم sent ,receive دارم. |
چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - L3ic - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ
سلام من از Internet.Lock.6.0.0 استفاده می کنم بدک نیست |
چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - MShariati - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: اصلا مگر میشه کروم باز باشه و هیچ سایتی رو request ندی بازهم برای کروم sent ,receive داشت همه افزونه ها و تولبارا روهم حذف و غیرفعال کردم ولی بازهم sent ,receive دارم.البته از گوگل هیچ چیز بعید نیست و این برمیگرده به اعتماد شما به توزیع کنندهی هر نرمافزار؛ ولی اگه حمل بر جسارت نشه باید بگم در کل بعضی وقتها، با توجه به پروتکلها و زیرساخت شبکهی مورد استفاده، شما نمیتونید send و receive را متوقف کنید. البته در حد دهها بایت بر ثانیهاش طبیعیه نه خیلی زیادش. |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - so@ - 28 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: البته از گوگل هیچ چیز بعید نیست و این برمیگرده به اعتماد شما به توزیع کنندهی هر نرمافزار؛ ولی اگه حمل بر جسارت نشه باید بگم در کل بعضی وقتها، با توجه به پروتکلها و زیرساخت شبکهی مورد استفاده، شما نمیتونید send و receive را متوقف کنید. البته در حد دهها بایت بر ثانیهاش طبیعیه نه خیلی زیادش.ممنونم از توجهتون بله حرف شما کاملا صحیح و منطقیه و تقریبا کروم به تنهایی ،هر دو ساعت تقریبا یک مگ از نت رو مصرف میکنه و شما تصور کنید که علاوه بر کروم مابقی نرم افزار در پس زمینه ۱۰۴ مگابایت از نت رو در یک روز مصرف کردن . اون نرم افزاری که جناب bahman2000 معرفی کردن میشه ولی با هربار روشن و خاموش کردن و ریست باید کلی برنامه رو غیرفعال کردو بعضی از برنامه ها اصلا غیرفعال نمی شوند. مثلا اگر یاهو مسنجر و اسکایپ بدون هیچ حساب کاربری فقط باز باشن از حجم نت مصرف میکنن و مابقی نرم افزاراهم به همین صورت هستن. من دنبال نرم افزاریم که بشه دسترسی رو محدود کرد یا یه همچین چیزی. |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - MShariati - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ق.ظ
با بعضی آنتی ویروسها باید بشه این کارو کرد. من شنیدم از فایروال Zone Alarm میشه برای ایجاد محدودیت روی دسترسی نرمافزارها به اینترنت استفاده کرد، ولی خودم باهاش کار نکردم. |
چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - m450ud - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
برای شناسایی برنامه ها از fiddler2 یا httpdebugger یا wireshark و امثالهم استفاده کنید برای بلاک کردنشون هم یک فایروال استفاده کنید یا IP یا URL سایتها را به فایل HOST ویندوز اضافه کنید. البته مثلا کروم خودش از Local DNS خودش استفاده میکنه و خیلی از فایروالها هم نشت دارند و به صورت مطلق نمیشه بهشون اعتماد کرد. |
چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - khayyam - 29 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
سلام دوست من ، نرم افزاری که بهت معرفی می کنم برو نصب کن و اون چیزهایی که می خوای رو بهت می ده ! cucusoft net Guard !!!! |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - so@ - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ
مرسی دوستان من به جواب رسیدم با این نرم افزاری که آقای خیام گذاشتن شناسایی برنامه ها راحتر و حتی محیط کاربری قابل فهم تری نسبت به نرم افزارهای گفته شده داره ولی مشکل اینجا بود که با یه ری استارت باز دوبار برنامه های kill شده برمیگشتن باید از اجرای خودکار اونا جلوگیری کرد بعد از این که برنامه هارو شناسایی کردید به مسیر گفته شده زیر برید و برنامه هارو در تب Startupرو disable کنید در منوی RUN عبارت msconfig را تایپ کنید پنجره system configuration باز می شود در این صفحه برگه Startup را باز کنید و تیک اون برنامه های پس زمینه رو بردارید و ری استارت کنید. +خیر از جوونیتون ببینید دوستان و انشالله عاقبت بخیر بشیدممنونم از توجهتون |
RE: چگونگی شناسایی نرم افزارهایی که از ترافیک اینترنمان استفاده میکنند - khayyam - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: مرسی دوستان من به جواب رسیدم خواهش می کنم خوشحال می شم کسی در مورد شبکه سوالی داشته باشه و من جواب بدم ( به خاطر همین شبکه نمی تونم برگردم کنکور تجربی بدم ) ولی خودم بیشتر به راهنمایی نیاز دارم . |