تالار گفتمان مانشت
راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - sara94 - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ

سلام دوستان
من میخام موضوعی در مورد شبکه های اجتماعی واسه سمینارم انتخاب کنم ،اما نمیدونم روی چه حوزه ایش کار کنم...
لطفا راهنمایی کنید!!!
یه موضوعی که جای کار کردن داشته باشه...
پیشاپیش ممنون از لطف تونTongue

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - mahmood1 - 19 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ

سلام.
یک جست‌وجوی ساده در Google Scholar با عنوان Social Network انجام بدید، حوزه‌های وسیعی رو شامل میشه.
بعد برای بررسی بیشتر، هر حوزه‌ای که مد نظر قرار میدید، مقالات سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ رو نگاهی بکنید که ببینید چقدر کار شده. ممکنه یه موضوعی جذاب باشه اما به دشواری بشه ادامه‌اش داد.

RE: راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - sara94 - 20 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ

(۱۹ مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ)mahmood1 نوشته شده توسط:  سلام.
یک جست‌وجوی ساده در Google Scholar با عنوان Social Network انجام بدید، حوزه‌های وسیعی رو شامل میشه.
بعد برای بررسی بیشتر، هر حوزه‌ای که مد نظر قرار میدید، مقالات سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ رو نگاهی بکنید که ببینید چقدر کار شده. ممکنه یه موضوعی جذاب باشه اما به دشواری بشه ادامه‌اش داد.

متشکرم از راهنمایی تون

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - ۹SHAN - 24 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ق.ظ

سلام
دوستان من ترم جدید میخام سمینار وردارم و علاوه بر اون موضوع و زمینه پایان ناممو مشخص کنم که شروع به پیش بردنش کنم اما واسه انتخاب زمینه کاری سردرگمم نمیدونم چه زمینه ای انتخاب کنم ،میدونم باید زمینه مورد علاقمو پیدا کنم اما تو انتخاب سردر گمم ،لطفا راهنماییم کنین

RE: راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - stabesh - 24 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ

سلام
تو چه زمینه ای ؟
گرایشان چیه؟
علایقم چیه؟

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - gogooli - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ

در گرایش نرم افزار بین موضوع های مربوط به مهندسی نرم افزار و پایگاه داده، داده کاوی هم اگه راهنمایی کنین ممنون می شم...

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - shivap - 27 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ب.ظ

من طبق آنچه که دیدم الان دانشگاه های برجستخ دنیا بیشتر رو مسایل مرتبط با پزشکی کار میکنند.

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - ۹SHAN - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ)stabesh نوشته شده توسط:  سلام
تو چه زمینه ای ؟
گرایشان چیه؟
علایقم چیه؟

یه مشگل هس برام که اونم هنوز ترم جدید شروع نشده که استادم مشخص باشه
تو ارشد میدونین که هر استادی تو یه زمینه کار میکنه ،یکی هوش مصنوعی یکی شبکه یکی تحلیل و طراحی و .....
من میخواستم یه زمینه رو با کمک شما انتخاب کنم که بتونم با انتخاب زمینه مورد نظر استادمو انتخاب کنم و درسو با اون وردارم
زمینه های مورد علاقه خودم:شبکه ،سیستم عامل ،داده کاوی هست اما استادی که تمایل دارم باهاش وردارم احتمالا تو زمینه هوش مصتوعی کار میکنه،البته فکر کنم هوش مصنوعی و شبکه رو رو یه جاهایی بشه ترکیب کرد
لطفا نظراتتونو بگین

RE: راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - stabesh - 30 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ب.ظ

شبکه های حسگر بی سبم الان خیلی روش کار میشه مثلا مصرف انرژی شون رو گوگل اسکولار یه جستجو کنید

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - ۹SHAN - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ

دوستان دیگه نمیخاین ما رو بیشتر راهنمایی کنین؟؟؟؟

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - arta.66 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ

تا جایی که تجربه من میگهSmile) بهترین کار برداشتن با یه استاد قوی و پیگیر هست... این علاقه هایی که بعضا نام برده میشه وقتی کار به مقاله خوندن میرسه زیاد باهم فرق ندارن... البته منکر این نیستم که پایه توو اون زمینه مهم هست ولی به نظر من با توجه به محدودیت استاد خوب توو دانشگاه ها مهم ترین اصل بودن با استاد خوب هست... البته اشتباه نشه استاد خوب فقط با رزومه شناخته نمیشه چون اکثر این اساتید توو مقطع ارشد هیچ کاری برای دانشجو نمی کنن حتی راهنمایی... نهایت لطفشون پاس دادن شما به دانشجوهای دکتراشون هست... نتیجه ای که من گرفتم این بوده که استاد خوب مهم تر از بقیه ملاک ها هست...

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - ۹SHAN - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ

اساتید ارشد که فقط در ظاهر مشاور یا راهنما هستن و عملا کاری انجام نمیدن ،ما بابت هر درسی هزینه ای پرداخت میکنیم بابت این هزینه اونا باید کار و وظایفشونو درست انجام بدن اما متاسفانه مشکل از ما هستش یا از اونا؟!!! نمیدونم
به هر حال همینه که هست(خخخخخخخخخخخخخخخ)
به نظرتون من انتخاب زمینه سمینار رو بذارم بعد اینکه استادو انتخاب کردم یا اینکه از الان یه زمینه انتخاب کنم؟

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - alirashidian92 - 17 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ

سلام
من میخواستم واسه پایان نامه م در مورد تست نرم افزار کار کنم، اگه کسی در این مورد کار کرده یا اطلاعی داره میشه راهنماییم کنه و بگه از کجا شروع کنم؟؟؟
ممنون

راهنمایی در مورد موضوع سمینار و پایان نامه - asa66 - 17 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ

خواهشا کمکم کنین من هیج موضوعی باری سمینارم ندارم یعنی نمیدونم چه موضوع انتخاب کنم چطور شروع کنم و چطور به پایان برسونم تا مورد قبول اساتید باشه