![]() |
یه سوال - درستی یا نادرستی کار سایت های ارائه دهنده مقالات علمی - نسخهی قابل چاپ |
یه سوال - درستی یا نادرستی کار سایت های ارائه دهنده مقالات علمی - hossein717 - 12 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال و نظرخواهیه؛ به نظرتون کار سایت هایی شبیه freescience, freepapers، elearnica و ... درسته ؟؟؟؟؟؟ به نظرتون کارشون درسته که مقالات چند ده دلاری رو به طور رایگان یا با دریافت مبلغی در اختیار دیگران قرار میدن؟ و اینکه آیا درسته امثال من و شما از این سایت ها مقاله بگیریم یا اینکه از اکانت دانشگاه های خارجی که احتمالا راضی هم نیستن، برای دسترسی به مقالات علمی استفاده کنیم؟؟؟ و به نظرتون آیا پولی که این سایت ها بابت در اختیار قرار دادن مقالات از کاربراشون میگیرن حلاله ؟؟؟؟؟ |
یه سوال - درستی یا نادرستی کار سایت های ارائه دهنده مقالات علمی - crevice - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ق.ظ
بستگی به این داره که اکانت خریدن و دارن میفروشن یا نه بر اساس سایتای دور زن روسی و چینی ( که من شبو روز استفاده میکنم! ![]() هر چند در صورت خریدن اکانتم به نظرم کار درستی نیست... مثلا یه دانشگاه که اکانت میگیره مشخصه میکنه که واسه چند نفر هست این اکانت اما اینجا واسه یه ملته ![]() پ.ن: در ضمن من واقعا فک نمیکردم کسی تو ایران به این چیزا فک کنه (; |