زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - نسخهی قابل چاپ |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - TRon - 07 مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ ب.ظ
اگه بین دوستان کسی هست که از این کتابا استفاده کرده باشه لطفا تجربشو بگه ، کتاب زیر زره بین تعداد لغتاش خیلی زیاده ، حدود ۲۵۰۰ تا ، به نظرتون منبعی هست که در عین مختصر بودن ، مفید هم باشه ؟ |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - sixsixsix - 07 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
اگه برا کنکور میخواید بخونید سعی کنید تو ریدینگ ها مهارت کسب کنید کتاب پارسه هم خوبه برای تسلط بر تست های ریدینگ من لغت خوندم خیلی ضرر کردم در کل لغت ها رو ۵۰۴ بخون (صرفا برای معتدل بودن دایره لغاتت)، بقیش تست ریدینگ بزن، درصدهایی که میتونی بزنی خیلی بیشتر میشه |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - vMahmoudi - 07 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ب.ظ
پارسه رو نخوندم اما زیر ذره بین واقعا چرته، گرامر دوره راهنمایی رو ورداشته کتاب کرده ! لغاتش هم هدفمند نیستن و از هر شاخه ای چند تا کلمه که اونا هم شناخته شده هستن آورده ! در معنای واقعی حیف پول !!! |
RE: زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - TRon - 07 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: اگه برا کنکور میخواید بخونید سعی کنید تو ریدینگ ها مهارت کسب کنید یعنی ۵۰۴ هم به دردتون نخورد ؟ برای زبان تخصصی کتاب پارسه خیلی خوبه و سعی میکنم کامل روش مسلط شم ، ولی وقتی کتاب واژگان پارسه رو میخونم فک میکنم دارم وقتمو تلف میکنم! من فقط نگران اینم که ۵۰۰ تا لغت بخونم ولی به دردم نخورن! گرامر و درک مطلبم در حد قابل قبولیه، ولی دایره لغتم زیاد تعریفی نداره! |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - sixsixsix - 07 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ
لغات واقعا معلوم نیست از کجا سوال بیاد هر چی هم بخونید سر جلسه نمیشه خوب زد من با ۵۰۴ فقط ۳ تا سوال زدم هر سه درست بقیه رو هم ریدینگ که البته نخونده بودم |
RE: زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - vMahmoudi - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: لغات واقعا معلوم نیست از کجا سوال بیادسلیقه ای هست متون زبان، گاهی هم نامرتبط با رشته امتحانی میاد، یکی از دوستان میگفت در کنکور کاردانی به کارشناسی از مباحث جو زمین و اتمسفر و فشار هوا متن آورده بودن ! آدم گیج گیج میشه با نامعلوم بودن لغات و ردینگ های این زبان لعنتی |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - TRon - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ
تو درک مطلبا که معمولا نصف لغتا خیلی سختن ، ولی میشه کلیاتشو تا حدی درک کرد، ولی خب هرچی دایره لغت کامل تر باشه حتی بعضی وقتا تو سوالای گرامرم به کمک آدم میاد! |
زبان عمومی پارسه (واژگان) و زیر ذره بین - لطفا راهنمایی کنید - tondar.sal - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ب.ظ
دوستان یعنی هر چی بیشتر گرامر و درک مطلب بخونیم بهتر عمل میکنیم سر جلسه تا اینکه هم گرامر بخونیم هم ۵۰۴؟؟؟؟؟؟؟یا هردو تارو معتدل بخونیم؟ |