همراهی در ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
همراهی در ارشد ۹۵ - miss maryam - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام من دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار هستم و امسال قصد دارم برای ارشد بخونم ولی چون یه دختر کم همتی هستم و زود نا امید میشم نیاز دارم کسی یا با من برنامه ریزی کنه و خیلی امید داشته باشه و کمک منم بکنه و برای ارشد هم زمان با هم بخونیم یا یکی که داره ارشد میخونه و دوست داره تو این راه کمکم کنه از دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنند. |
همراهی در ارشد ۹۵ - vahid.kord - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ
درود،چ گرایشی رو میخواین بخونین؟ |
همراهی در ارشد ۹۵ - scania - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
سلام و درود بر miss maryam گرایشتون اگه تجارت و ای تی هست من هستم بتونم راهنمایی کنم خوشحال میشم |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - miss maryam - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ)vahid.kord نوشته شده توسط: درود،چ گرایشی رو میخواین بخونین؟ (۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام و درود بر miss maryam سلام نه من نرم افزار میخوام بخونم |
همراهی در ارشد ۹۵ - vahid.kord - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
من امنیت و شبکه |
همراهی در ارشد ۹۵ - vahid_sh@hotmail.com - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۱ ب.ظ
سلام تا جایی که راه بیوفتید اگر کاری بتونم برای هرکسی بخواد میکنم |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - EMAD.F - 12 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ)vahid.kord نوشته شده توسط: من امنیت و شبکهسلام دوست عزیز چه درسایی رو تا کجا پیش رفتی؟؟؟ |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - ernika - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۸ ب.ظ
من رشته ام آی تی هست. کسی هست که باهم شروع کنیم؟ |
همراهی در ارشد ۹۵ - barabox - 20 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ ب.ظ
رفع اشکال کسی هست من فقط تست میزنم اونم از اول مهر سال پیش کامل خوندم اکسال قصد دارم فقط تست کار کنم |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - irzeynab - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ ب.ظ
من نرم افزار میخونم برای ارشد ۹۵ |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - g.norozi - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
سلام ...من هستم فقط ۲ سال پیش خوندم و باید مرور هم بکنم..چه جوری رفع اشکال میکنید؟ |
همراهی در ارشد ۹۵ - MarziehR - 28 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ
سلام. من یه مقدار خیلی کمی خوندم البته پارسالم خوندم ولی امسال میخوام محکمتر بخونم. گرایش امنیت و شبکه با تغییرات جدید. از فردا برنامه ریزی جدید رو اجرا میکنم. اگر کسی هست همراه بشیم. |
RE: همراهی در ارشد ۹۵ - vahid.kord - 30 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ)MarziehR نوشته شده توسط: سلام. من یه مقدار خیلی کمی خوندم البته پارسالم خوندم ولی امسال میخوام محکمتر بخونم. گرایش امنیت و شبکه با تغییرات جدید.درود،منم میخوام امنیت و شبکه بخونم،ب نظر من این یکی دو ماه رو از درسایی شروع کن ک چ امنیت و شبکه بره جز گرایش های کامپیوتر و چ جز گرایش های ایتی باقی بمونه ضرر نکنی،منظورم درسایی هس ک مشترکه بین این دوتا.مثلا پایگاه و شبکه و ساختمان و سیستم عامل. ب احتمالا زیاد تا اخر مرداد تکلیف این قضیه مشخص میشه البته این نظر شخصی منه و هر طور ک خودتون صلاح میدونید. |