مهندسی تکنولوژی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
مهندسی تکنولوژی نرم افزار - sina.iRoid - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
سلام اگر امکانش هست در مورد رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار کمی توضیخ بدین. میخواستم بدونم این رشته چقدر با مهندسی نرم افزار فرق داره و آیا ارزش داره که برای این رشته وقت بذارم؟ قصد دارم در دانشگاه آزاد این رشته رو بخونم؟ درضمن اگر اطلاعاتی هم در مورد دانشگاه آزاد واحد تهران-جنوب می دونید لطفا بنویسید. چون قرار هست که این رشته رو در این دانشگاه بخونم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید |
مهندسی تکنولوژی نرم افزار - mina.h - 13 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۵۳ ب.ظ
تمام این دوسالی که برای ارشد درس میخوندمو قبول نشدم ، به این فکر میکردم که در دوران پیش دانشگاهی حواسم به چی بود که درس نخوندم و مجبور شدم به دانشگاه آزاد برم .. همش حسرت میخورم .. یه سری به دانشگاه های دولتی بزن ، ببین چطور بچه های شهرستان برای رسیدن به دانشگاه های تاپ تهران زحمت میکشن و ما تو همین تهران این دانشگاها رو نمیبینیم و پولمون رو صرف دانشگاهی میکنیم که به اصطلاح دانشگاهه و هیچ هدف و انگیزه ای نه تنها نمیگیری بلکه اونیم که داشتی از بین میره .. بعضی وقتا دلم میخواد دوباره از اول شروع کنم :-( من مهندسی تکنولوژی نرم افزار واحد تهران غرب خوندم که انگار هیچی نخوندم !! اگه الآن بهت بگم بی خیال دانشگاه آزاد شو حرف منو نمیفهمی و لی برای شرکت در ارشد وضعیت خیلی پیچیده میشه و تو با کلی دانشجو از بهترین دانشگاهای تهران طرفی که به نظرم باید ۴ سال به جبران ۴ سالی که در دانشگاه آزاد خوندی پشت کنکور بمونی !!!! این مهندسی تکنولوژی نرم افزار نیست که با مهندسی نرم افزار فرق داره ، این دانشگاهه که با دانشگاه خیلی فرق داره !!! موفق باشی |