فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad_1m22 - 02 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ب.ظ
کتاب های زیر به فروش میرسد (رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴) -پایگاه داده: کیوانپور پارسه - گسسته: جزوه دکتر حاج سید جوادی + کتاب گسسته پارسه + کتاب یوسفی پوران - شبکه کامپیوتری: کتاب دکتر حقیقت پارسه + جزوه فصل های آخر - مهندسی نرم افزار: کتاب زنجانی پارسه - سیستم عامل: کتاب دکتر حقیقت پارسه *۲ - هوش مصنوعی: کتاب طارمیان پارسه +کتاب فیلی نصیر + کتاب خلیلی فر راهیان ارشد - زبان : کتب پارسه - معماری کامپوتر : کتاب پارسه + کتاب پوسفی پوران + جزوه اجلالی نصیر - طراحی الگوریتم : جزوه دکتر حاج سید جوادی پارسه + کتاب دکتر یوسفی پوران - ساختمان داده : جزوه پارسه + کتاب مقسمی گسترش علوم سوالات کنکور سال های گذشته + آزمون های پارسه (هر دو همراه پاسخ) حل تمرین های کلاس های پارسه ترجیحا کلی به فروش میرسن. قیمت کتاب ها(۵۰%) + جزوه ها: ۲۴۰ تومن لطفا انتهای همین پست اطلاع بدید. |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - hhaftsin - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام من از کتاب هایی که نوشتید فقط هوش (پارسه و راهیان) رو میخوام امکانش هست |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - الهیان - ۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
سلام من جزوه ساختمان داده پارسه و کتاب پایگاه داده کیوانپور پارسه سلام من جزوه ساختمان داده پارسه و کتاب پایگاه داده کیوانپور پارسه |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - Goli.Raad - 04 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
میشه سال انتشار کتاب ها رو هم بفرمایید؟ |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - vahid_sh@hotmail.com - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
سلام کتاب پایگاه کیوان پور رو من میخوام هر کس داره خریدارم |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad_1m22 - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ق.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)Goli.Raad نوشته شده توسط: میشه سال انتشار کتاب ها رو هم بفرمایید؟ سلام تمام کتاب ها جدیدن! ۹۲ و ۹۳ ، هیچکدوم قدیمی نیست! تغییر مطالب کتاب ها اهمیت داره که تغییری نداشتیم! (۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ)hhaftsin نوشته شده توسط: سلام من از کتاب هایی که نوشتید فقط هوش (پارسه و راهیان) رو میخوام امکانش هست سلام اولویت با دوستانی هستش که کامل خرید کنن! بنابراین چند روزی باید منتظر بمونید تا وضعیت اون دوستان مشخص بشه! (۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ)الهیان نوشته شده توسط: سلام سلام اولویت با دوستانی هستش که کامل خرید کنن! بنابراین چند روزی باید منتظر بمونید تا وضعیت اون دوستان مشخص بشه! (۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: سلام کتاب پایگاه کیوان پور رو من میخوام سلام اولویت با دوستانی هستش که کامل خرید کنن! بنابراین چند روزی باید منتظر بمونید تا وضعیت اون دوستان مشخص بشه! |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad0keshavarz - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ق.ظ
سلام منم جزوه گسسته و طراحی الگوریتم و سه کتاب هوش و مهندسی نرم افزار و پایگاه رو می خوام |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad_1m22 - 15 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ق.ظ)mamadalmani نوشته شده توسط: سلام منم جزوه گسسته و طراحی الگوریتمسلام پیام هاتونو چک کنید |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - misagh91 - 18 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز من سیستم عامل پارسه دو میخام ممنون |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad0keshavarz - 19 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
داداش اس ام اس میزنم نمیرسه صندوق رو چک کن |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - smrg - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۷ ب.ظ
سلام اگه این مواردی که میگم هنوز موجود هست من میخوام : ۱- گسسته پوران ۲- هوش راهیان ارشد ۳- معماری پوران ۴- طراحی الگوریتم پارسه |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad_1m22 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۷ ب.ظ)smrg نوشته شده توسط: سلام سلام بله هستش! پیام بدین تا هماهنگ کنیم |
فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - hooshmandi - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
چطوری پیغام میشه داد؟ سیستم عامل *۲ یعنی چی؟ |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - mohammad_1m22 - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)hooshmandi نوشته شده توسط: چطوری پیغام میشه داد؟ سلام پ.خ در واقع همون پیام خصوصیه که میتونین پیام بدین! اون هم یعنی ۲ تا بوود! که البته یکیش فروش رفته، نوبت چاپ چهارم فعلا هستش! اگه خواستین پیام بدین تا هماهنگ کنیم |
RE: فروش کتاب های رتبه ۱۰۰ کنکور IT سال ۹۴ - ncpu - 02 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
با سلام در صورت تمیز بودن کتاب های زیر رو میخوام : - هوش مصنوعی: کتاب خلیلی فر راهیان ارشد - گسسته: کتاب یوسفی پوران - سیستم عامل: کتاب دکتر حقیقت پارسه معماری کامپوتر : کتاب پوسفی پوران موفق و شاد باشید. |