بسته های آموزشی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
بسته های آموزشی پارسه - abbas1368 - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ
سلام دوستان کسی تاحالا از بسته آموزشی ارشد پارسه استفاده کرده ونظرتون درمورد بسته ها چیه ؟ |
RE: بسته های آموزشی پارسه - Imankhani - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی تاحالا از بسته آموزشی ارشد پارسه استفاده کرده ونظرتون درمورد بسته ها چیه ؟سلام من از بسته ها استفاده نکردم ولی فک کنم بهتر باشه که بهترین کتاب ها رو برای کنکور جمع کنید نه ی انتشارات خاص. |
بسته های آموزشی پارسه - Aree - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ق.ظ
سلام منم خودم نخریدم ولی دوستم که پارسال گرفته بود راضی نبود و آخرش رفت از انتشارات دیگه(پوران، علوم گسترش، راهیان و ...) هم یه سری کتاب خرید. به نظرم با خوندن مصاحبه ها بهترین منابع رو انتخاب کن. |
بسته های آموزشی پارسه - kingmax - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ق.ظ
سلام بسته هیچ موسسه ای به طور کامل خوب نیست لذا شما باید گلچینی از کتاب ها را با توجه به مصاحبه رتبه های برتر انتخاب کرده و تهیه نمایید. |
RE: بسته های آموزشی پارسه - hossein1991 - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۵۷ ق.ظ)abbas1368 نوشته شده توسط: سلام دوستان کسی تاحالا از بسته آموزشی ارشد پارسه استفاده کرده ونظرتون درمورد بسته ها چیه ؟ سلام دوست گلم بنده هم قصد داشتم بسته مدرسان شریف رو بخرم ولی بعدش دیدم برخی از رتبه های سال قبل که تجربه شو داشتن واسه برخی منایع کتابهای دیگه ای رو معرفی میکنن واسه همین به جای خرید بسته انتخابی خرید کردم و به شما هم توصیه میکنم از تجربه دوستان استفاده کنید و به جای استفاده از بسته خاص انتخابی کتابهارو بخرید باز خواستید بنده لیستشو بدم تو صفحه تجربیات قبولین ارشد سال قبل میتونین منابع پیشنهادی رو مطالعه کنید با پرسشی داشتین در خدمتم |