تالار گفتمان مانشت
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - نسخه‌ی قابل چاپ

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ

سلام خدمت همه ی مانشتی های عزیز ، کارنامه بنده خدمت شما ، التماس دعا جهت قبولی !

۹۶ هوش ، ۱۲۴ نرم ، ۱۷۹ شبکه ، ۲۱۶ امنیت ( همپوشانی :D ) - Aliteh - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ

درواقع درستش میشه ۱۲۴ معماری ، ۹۶ هوش ، ۱۷۹ نرم و ۲۱۶ الگوریتم Big Grin

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ ب.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط:  درواقع درستش میشه ۱۲۴ معماری ، ۹۶ هوش ، ۱۷۹ نرم و ۲۱۶ الگوریتم Big Grin
این چه خبط و خطایی بود من کردم چرا؟!! Smile)) x_x

عذر خواهی و تشکر، اصلاح کردم

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Aliteh - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ

رتبتون هم مبارک باشه Smile

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط:  رتبتون هم مبارک باشه Smile
سلامت باشین، ممنونم!

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - alim93 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ

ان شاالله که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشین...

RE: 96 هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Imankhani - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)martiya_z نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه ی مانشتی های عزیز ، کارنامه بنده خدمت شما ، التماس دعا جهت قبولی !

تبریک میگم. ایشالا موفقیت های بزرگتر...

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Happiness.72 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ق.ظ

ای کاش تخصصی نرم افزار رو بالاتر می زدین - ایشالا که تهران رو میارین

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - mNajarzadeh - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ

تبریک میگم .
همیشه سربلند و موفق باشی.

۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ

از همه ی دوستان مچکر!

(۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط:  ای کاش تخصصی نرم افزار رو بالاتر می زدین - ایشالا که تهران رو میارین
البته من برای هوش خونده بودم ، اما خوب ظاهرا بی دقتی و اشتباه زیاد داشتم و درصدش پایین اومده ،
ممنونم ازتون اگه بشه که بسیار عالیه Smile ... ایشالا

RE: 96 هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - royaarabi - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ

بچه دیگه سنجش زمانی برا ویرایش نمیدهمن یه کد رشترو جا انداختم