۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - نسخهی قابل چاپ |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ
سلام خدمت همه ی مانشتی های عزیز ، کارنامه بنده خدمت شما ، التماس دعا جهت قبولی ! |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ نرم ، ۱۷۹ شبکه ، ۲۱۶ امنیت ( همپوشانی :D ) - Aliteh - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ
درواقع درستش میشه ۱۲۴ معماری ، ۹۶ هوش ، ۱۷۹ نرم و ۲۱۶ الگوریتم |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۰ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط: درواقع درستش میشه ۱۲۴ معماری ، ۹۶ هوش ، ۱۷۹ نرم و ۲۱۶ الگوریتماین چه خبط و خطایی بود من کردم چرا؟!! )) x_x عذر خواهی و تشکر، اصلاح کردم |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Aliteh - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ
رتبتون هم مبارک باشه |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ)Aliteh نوشته شده توسط: رتبتون هم مبارک باشهسلامت باشین، ممنونم! |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - alim93 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ
ان شاالله که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشین... |
RE: 96 هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Imankhani - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)martiya_z نوشته شده توسط: سلام خدمت همه ی مانشتی های عزیز ، کارنامه بنده خدمت شما ، التماس دعا جهت قبولی ! تبریک میگم. ایشالا موفقیت های بزرگتر... |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - Happiness.72 - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ق.ظ
ای کاش تخصصی نرم افزار رو بالاتر می زدین - ایشالا که تهران رو میارین |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - mNajarzadeh - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ
تبریک میگم . همیشه سربلند و موفق باشی. |
۹۶ هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - martiya_z - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ب.ظ
از همه ی دوستان مچکر! (۰۴ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط: ای کاش تخصصی نرم افزار رو بالاتر می زدین - ایشالا که تهران رو میارینالبته من برای هوش خونده بودم ، اما خوب ظاهرا بی دقتی و اشتباه زیاد داشتم و درصدش پایین اومده ، ممنونم ازتون اگه بشه که بسیار عالیه ... ایشالا |
RE: 96 هوش ، ۱۲۴ معماری ، ۱۷۹ نرم، ۲۱۶ الگوریتم( همپوشانی :D ) - royaarabi - 04 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
بچه دیگه سنجش زمانی برا ویرایش نمیدهمن یه کد رشترو جا انداختم |