نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - نسخهی قابل چاپ |
نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ
بچه ها به نظرتون نرم افزار فردوسی بهتره یا صنعتی اصفهان؟انتخاب خیلی حیاتی برام لطفا کمک کنید |
نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - خانه سبز - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ
صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتن |
RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتنآره میدونم احتمالش کمه ولی میخوام با خیال راحت انتخاب رشته کنم.کار از محکم کاری عیب نمیکنه درسته؟ |
نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - bu-ali-student - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)Morza نوشته شده توسط:اگه فاصله واستون مهم نیست بنظرم صنعتی اصفهان بهتره(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتنآره میدونم احتمالش کمه ولی میخوام با خیال راحت انتخاب رشته کنم.کار از محکم کاری عیب نمیکنه درسته؟ |
RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط:واقعا گروه نرم افزارش بهتره یا بخاطره اسم و رسمش میگید؟آخه شنیدم نرم افزارش تعریفی نیست!(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)Morza نوشته شده توسط:اگه فاصله واستون مهم نیست بنظرم صنعتی اصفهان بهتره(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتنآره میدونم احتمالش کمه ولی میخوام با خیال راحت انتخاب رشته کنم.کار از محکم کاری عیب نمیکنه درسته؟ |
نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Heeraad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ
دانشگاه اصفهان گروه نرم افزارش واقعا خوبه! صنعتی رو نمی دونم اما خیلی شنیدم که اصفهان کلا کامپیوترش بهتر از صنعتیه! |
RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ)Heeraad نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان گروه نرم افزارش واقعا خوبه! صنعتی رو نمی دونم اما خیلی شنیدم که اصفهان کلا کامپیوترش بهتر از صنعتیه!بله ولی من بین صنعتی اصفهان و فردوسی میخوام اولویت بندی کنم |