تالار گفتمان مانشت
نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - نسخه‌ی قابل چاپ

نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ق.ظ

بچه ها به نظرتون نرم افزار فردوسی بهتره یا صنعتی اصفهان؟انتخاب خیلی حیاتی برام لطفا کمک کنید

نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - خانه سبز - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ

صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتن

RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتن
آره میدونم احتمالش کمه ولی میخوام با خیال راحت انتخاب رشته کنم.کار از محکم کاری عیب نمیکنه درسته؟

نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - bu-ali-student - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)Morza نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتن
آره میدونم احتمالش کمه ولی میخوام با خیال راحت انتخاب رشته کنم.کار از محکم کاری عیب نمیکنه درسته؟
اگه فاصله واستون مهم نیست بنظرم صنعتی اصفهان بهتره

RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)Morza نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط:  صنعتی اصفهان با این رتبه روزانه قبول نمیشه از من گفتن
اگه فاصله واستون مهم نیست بنظرم صنعتی اصفهان بهتره
واقعا گروه نرم افزارش بهتره یا بخاطره اسم و رسمش میگید؟آخه شنیدم نرم افزارش تعریفی نیست!

نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Heeraad - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ

دانشگاه اصفهان گروه نرم افزارش واقعا خوبه! صنعتی رو نمی دونم اما خیلی شنیدم که اصفهان کلا کامپیوترش بهتر از صنعتیه!

RE: نظر بدهید،اول فردوسی یا صنعتی اصفهان - Morza - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۴ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:  دانشگاه اصفهان گروه نرم افزارش واقعا خوبه! صنعتی رو نمی دونم اما خیلی شنیدم که اصفهان کلا کامپیوترش بهتر از صنعتیه!
بله ولی من بین صنعتی اصفهان و فردوسی میخوام اولویت بندی کنم