دوستان .. به من بدبخت کمک کنین !!!!!! چیجوری بگم یه پاسخ بدید دیگه .. مردم من - نسخهی قابل چاپ |
دوستان .. به من بدبخت کمک کنین !!!!!! چیجوری بگم یه پاسخ بدید دیگه .. مردم من - web33 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ
دوستان من معدل ترم ۶ ام رو تا الان ویرایش نکردم ... طبق این عکس باید تیک این قسمت رو بردارم و معدل ترم ۷ رو وارد کنم ؟??? یا جلوتر هم برا ویرایش معدل گزینه ای داره ؟؟؟ اخه ابان ماه که ثبت نام ما بود من همون معدل پایین رو داشتم ... ولی ترم ۷ معدلم تغییر کرد ؟ |
RE: دوستان مطلع شدیدا به کمک نیاز دارم - در مورد معدل - web33 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ
یعنی یکی از شما تعیین رشته نکردید ببینید بعد از ویرایش تو اینجا بازم ویرایش داریم یا نه ؟؟؟؟؟ ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
RE: دوستان .. به من بدبخت کمک کنین !!!!!! چیجوری بگم یه پاسخ بدید دیگه .. مردم من - JAFARI71 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ)web33 نوشته شده توسط: یعنی یکی از شما تعیین رشته نکردید ببینید بعد از ویرایش تو اینجا بازم ویرایش داریم یا نه ؟؟؟؟؟سلام شما نباید اون تیک رو بزنید و بجاش باید معدل جدیدتون رو وارد کنید! در ادامه باید کدرشته ها رو وارد کنید و جایی واسه تغییر معدل دیگه نداره! |
RE: دوستان .. به من بدبخت کمک کنین !!!!!! چیجوری بگم یه پاسخ بدید دیگه .. مردم من - web33 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ)JAFARI71 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ ب.ظ)web33 نوشته شده توسط: یعنی یکی از شما تعیین رشته نکردید ببینید بعد از ویرایش تو اینجا بازم ویرایش داریم یا نه ؟؟؟؟؟سلام دستت دردنکنه .. ایشالله به هرچی میخای برسی .. |