کمک فوری-مجازی امیرکبیر یا شبانه چمران یا کرمان؟ - نسخهی قابل چاپ |
کمک فوری-مجازی امیرکبیر یا شبانه چمران یا کرمان؟ - thegreatcyrus - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ
دوستان با رتبه ۶۰۰ مجازی ها رو میارم دیگه؟ به نظرتون مجازی امیرکبیر بهتره یا شبانه چمران و کرمان ؟ مجازی کلا چه شکلیه؟ برا دکترا مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی اعتبارش کمتره از دانشگاه های دولتی ؟ در مورد خوابگاه چی؟ مثه شبانه س دیگه؟ باید خوابگاه آزاد (خودگردان) بگیریم؟ |
RE: کمک فوری-مجازی امیرکبیر یا شبانه چمران یا کرمان؟ - sepehr . kh - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ)thegreatcyrus نوشته شده توسط: دوستان با رتبه ۶۰۰ مجازی ها رو میارم دیگه؟ به نظرتون مجازی امیرکبیر بهتره یا شبانه چمران و کرمان ؟ مجازی اعتبارش خوب نیست برا کسی که سرکار میره، خیلی خوبه اصلا شما کلاسی نمیرید که خوابگاه داشته باشید، اصلا مثل شبانه نیست فکر کنم فقط از طریق اینترنت با اساتید در ارتباط هستید |
کمک فوری-مجازی امیرکبیر یا شبانه چمران یا کرمان؟ - fa_shinobi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
مجازی برای دکترا خیلی خوب نیست. چون پایان نامه ندارن. البته من بچه هایی رو دیدم که درسای ما هم برداشتن و الان سر کلاس هم میان و اتفاقا راجع به پایان نامه هم صحبت میکردن. اما فکر کنم اسم درسشون پروژه است نه پایان نامه. یه درس سه واحدیه. شهریه هاشو نگاه کنید ببینید چه تفاوتی دارن از این نظر. در مورد خوابگاه بعید میدونم بدن. اگه براتون مقدوره یه سر امیرکبیر برید اونجا شرایط رو بپرسید. فکر میکنم خیلی کمکتون کنه. |