مسئله دوم - نسخهی قابل چاپ |
مسئله دوم - ف.ش - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ق.ظ
فعلا این موضوع بسته است تا زمانی که دوستان به مسئله اول پاسخ دهند و به یک جواب قطعی برسیم |
مسئله دوم - Fardad-A - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
چون مسئله اول حل شد و خانم آفاق نیستند، این مسئله را باز میکنم تا جواب بدین. |
مسئله دوم - popp - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
اگر قانون ۳ B->1 باشه چامسکی هست و گزینه ۱ صحیح هست. اگرنه که گزینه ۴/ چه سواله آسونی؟ از سوالات دانشگاه آزاده؟ |
RE: مسئله دوم - لهمشد - ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ق.ظ
گزینه ۴ درسته بخاطر اینکه گرامر مبهمه . |
مسئله دوم - ف.ش - ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ق.ظ
سوال مربوط به کنکور علوم کامپیوتر سال ۸۸ هست. همونطور که دوستمون popp گفتن گزینه ۱ صحیح است. |
مسئله دوم - delta - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ق.ظ
معلوم ک گزینه ۱ درست چرا ۴ درست باشه تمام قوانین به فرم AB ک A,B متغیرن میباشد ۰و۱ هم ک شامل لاندا هست |
RE: مسئله دوم - لهمشد - ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
من یه نکته ای خوندم برا بردن گرامر تو فرم نرمال باید قوانین لامبدا ویکه بی فایده و همچنین ابهام برطرف بشه . بعد اون موقع قواعدی که بشکل فرم نرمال هستش رو اعمال کنیم |
RE: مسئله دوم - ف.ش - ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: من یه نکته ای خوندم برا بردن گرامر تو فرم نرمال باید قوانین لامبدا ویکه بی فایده و همچنین ابهام برطرف بشه . بعد اون موقع قواعدی که بشکل فرم نرمال هستش رو اعمال کنیمخوب این گرامر که ابهام نداره |
مسئله دوم - fotohireza - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ
با سلام گزینه ۲ درسته دلیل: فرم چامسکی بدین شکل هستش A------>BC A------>a که A و B متغیر بوده و a پایانه نتیجتا اینکه در این گرامر بجای A میتونیم صفر را جایگذاری کنیم که با یک پایانه شروع شود و اگه با پایانه شروع بشه که میشخ فرم گریباخ دنیا را براتون شادشاد و شادی را براتون دنیا دنیا آرزومندم ...... |
مسئله دوم - ف.ش - ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
نه گزینه ۱ درسته. |