مسئله اول - نسخهی قابل چاپ |
مسئله اول - ف.ش - ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
برای این سوال بگین کدوم گزینهها مستقل از متن هستند و کدام نیستند. با دلیل |
RE: مسئله اول - summer_66 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ
چه گزینه هاش جالبه!!!!! گزینه ۱ میگه: خودم و ۲ درستیم؟؟؟؟!!! چه طراح شوخ طبعی داشته!! |
مسئله اول - popp - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ
من گزینه ۲ رو میزنم. گزینه ۱ که سرش گرده معاوم نیست چی میگه.تو کنکور اینطو سوالارو نباید بزنیم؟ برای گزینه ۳ که من نمیتونم آتاماتا طراحی کنم. البته ۴ هم شاید درست باشه. برای طراحی آتاماتا باید بیشتر تمرین کنم. |
RE: مسئله اول - summer_66 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: من گزینه ۲ رو میزنم.در مورد گزینه ۳ بیشتر دقت کن ببین نظرت عوض نمیشه ببین با استک نمیتونی طراحیش کنی؟ یه راهنمایی میکنم: رمزش توی باز کردن mn هست! |
RE: مسئله اول - Mansoureh - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: این سئوال کنکور بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای... تا این حد؟!!!!... |
مسئله اول - marzieh - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام. زبان مستقل از متن زبانی است که بشود به یک پشته پیاده اش کنی... به نظر من گزینه ۴ رو می شه با یک پشته پیاده کرد ولی ۲و۳ را نمی شود. |
RE: مسئله اول - popp - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط:خوب mn رو باز کنیم میشه m تا nتا. مثلا ۳ تا بسته ۲ تایی که باید این مقدار c تولید بشه درسته؟(14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: من گزینه ۲ رو میزنم.در مورد گزینه ۳ بیشتر دقت کن ببین نظرت عوض نمیشه ببین با استک نمیتونی طراحیش کنی؟ یه راهنمایی میکنم: رمزش توی باز کردن mn هست! مثلا ۳ تا a گرفت ۳ تا a بزاریم تو پشته و وقتی نوبت b شد به ازای هر a که از پشته برمیداریم (مثلا یه b بود باید ۳ تا a تو پشته باشه و ۲ تا b بود ۶تا a بزاریم) هر bکه میاد باید باید به تعداد کله aها بزارم در پشته که در آخر برش داریم بشه k تا mn.فکر نکنم اینطور بشه با پشته انجام داد. یه کار دیگه هم میشه کرد؟ aها برن تو پشته ومثلا۳ تا و bها هم برن تو پشته مثلا ۲ تا b حالا موقع برداشتن b برداریم تا برسیم به یه a و اون a رو برداری( در همین زمان تعداد b هم به پشته اضافه کنیم و aرو برداریم.خوب حالا تعداد b رو نداریم که بزاریم تو پشته . نمیتونم خودت راهشو بگو لطفا |
مسئله اول - _Milad_ - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
گزینه ۴ درسته از نظر من. |
RE: مسئله اول - summer_66 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:وای بر من این از عواقب حل کردن سوال ساعت ۱ نصفه شبه ببخشید منو یه اشتباه خییییییییییییییلی بد کردم!! مخ کاملا تعطیل بوده ببین چه اشتباه زشتی کردم .من mn رو با m+n قاطی کرده بودم!!!!!!!!!!!!!) بچهها بازم از همتون معذرت میخوام(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: در مورد گزینه ۳ بیشتر دقت کن ببین نظرت عوض نمیشه ببین با استک نمیتونی طراحیش کنی؟ یه راهنمایی میکنم: رمزش توی باز کردن mn هست!خوب mn رو باز کنیم میشه m تا nتا. مثلا ۳ تا بسته ۲ تایی که باید این مقدار c تولید بشه درسته؟ الان که درست نگاه کردم تست رو دیدم گزینه ۲ و ۴ درست هستن! |
RE: مسئله اول - popp - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:وای بر من این از عواقب حل کردن سوال ساعت ۱ نصفه شبه ببخشید منو یه اشتباه خییییییییییییییلی بد کردم!! مخ کاملا تعطیل بوده ببین چه اشتباه زشتی کردم .من mn رو با m+n قاطی کرده بودم!!!!!!!!!!!!!) بچهها بازم از همتون معذرت میخوام(14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ)summer_66 نوشته شده توسط: در مورد گزینه ۳ بیشتر دقت کن ببین نظرت عوض نمیشه ببین با استک نمیتونی طراحیش کنی؟ یه راهنمایی میکنم: رمزش توی باز کردن mn هست!خوب mn رو باز کنیم میشه m تا nتا. مثلا ۳ تا بسته ۲ تایی که باید این مقدار c تولید بشه درسته؟ اوکی اشکال نداره عوضش بیشتر سعی کردم که حلش کنم. حالا گزینه ۴ رو میتونی مراحله طراحیشو بگی؟ |
RE: مسئله اول - summer_66 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ب.ظ
زبان گزینه ۴ یک زبان غیر قطعی هست و شما باید اون رو به دو زبان کوچکتر تفکیک کنید. پس زبان L حاصل اجتماع اون دو زبان خواهد بود. هر کدام از زبان های کوچکتر مستقل از متن هستن( قبول دارید؟) و میدونیم که زبان های مستقل از متن نسبت به اجتماع بسته هستند در نتیجه زبان L مستقل از متن و غیر قطعی هست. [tex]L = \left \{ {a^{n}b^{m}c^{k} | n=m \right \}} \cup\left \{ a^{n}b^{m}c^{k} | m\leqslant k\right \}[/tex] |
مسئله اول - behdad - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ق.ظ
منم میگم گزینه ۳ مستقل از متن نیست دلیل هر کدوم از گزینهها رو هم بچهها گفتن |
مسئله اول - Fardad-A - 15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ
چون خانم آفاق نیستند همانطور که دوستان گفتند گزینه ۲و۴ مستقل از متن هستند. |