|
|
سوالی در معدل - نسخهی قابل چاپ |
|
سوالی در معدل - noronet - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ
دوستان من معدل ترم ۶ ام رو یعنی تا اخر ۹۳/۶/۳۱ وارد کردم .. الان همین درسته دیگه ؟ یا ۹۳/۱۱/۳۰ ؟ |
RE: سوالی در معدل - pouryafcl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۴ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: دوستان من معدل ترم ۶ ام رو یعنی تا اخر ۹۳/۶/۳۱ وارد کردم .. الان همین درسته دیگه ؟ یا ۹۳/۱۱/۳۰ ؟ نه دیگه.اگه فارغ التحصیل هنوز نشدین پس باید تا آخر ترم۶ بزنین |
|
RE: سوالی در معدل - noronet - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ
تورو خدا دوستان مطلع پاسخ بدید ؟؟؟؟ حیایته |
|
سوالی در معدل - خواهشا جواب بدید - مهمه به خدا - Heeraad - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ
برای احتیاط اونی که کمتره رو وارد کن! اما یادمه که گفتن معدل ۳۰/۱۱ رو باید بزنیم. من ۳۰/۱۱ رو زدم. |
|
RE: سوالی در معدل - خواهشا جواب بدید - مهمه به خدا - a.ebrahimi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ق.ظ
با توجه به متن صریح توضیحات دفترچه هم ۳۱ شهریور و هم ۳۰ بهمن قابل قبوله |
|
سوالی در معدل - خواهشا جواب بدید - مهمه به خدا - amink - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ق.ظ
سلام من دنبال کردم این قضیه رو گفته تا پایان ۳۰/۱۱ |
|
RE: سوالی در معدل - خواهشا جواب بدید - مهمه به خدا - noronet - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ق.ظ
دستتون درد نکنه .. تو همون قسمتی که نوشته معدل در هنگام ثبت نام را تایید میکنید .. باید ویرایش کنم ؟ یعنی تیک رو بردارم و معدل جدید رو بگزارم ؟ نکتش اینه که معدلم در ثبت نام که ابان ماه باشه خوب درست بوده که؟؟؟؟ کلا این قسمت تناقض داره.. باید میونشتند معدل تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۳ |